V86 Åby/Solvalla 23 januari

Dags för en ny omgång, jag har ansvaret för barncancerfondens system denna vecka och det är en ära att få chansen att lägga de systemen, tack för att ni hjälper till.

Smålurig omgång där jag har tre spikförslag och har valt två av dessa! Så nu kör vi

Ni kan delta i mitt system

https://tillsammans.atg.se/lagsida/34768

Systemet består av 25 andelar och de kostar 115 kr st. Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Min ranking:

Avd1: 5 Cadillac Shadow får jag känslan av att den kommer klättra i klasserna, nu kan man hitta ledningen och därifrån blir man mycket svårslagen men 6 Hennesy Boko och Conrad Lugauer brukar köra offensivt och kan trycka hela vägen då öppnar loppet upp sig ordentligt. Därför garderar jag på med 1,2,8,9 på systemet förutom dessa två.

Avd2: Otroligt svårlöst! Är 9 Lil Belinda lika bra igen då kanske den bara vinner och jag rankar den först, men 11 Flashing Boko och 8 Dictionary tycker jag är klart bättre än de visat på slutet och kanske är det dags att visa det nu? Måste streck för min del. Jag gardera rmed exakt så många jag har råd med.

Avd3: 2 Queen of Sand tror jag tidigt sitter i ledningen och där trivs man, spets och slut! Jag hoppas och tror det blir så odramatiskt i loppet.

Avd4: 12 Yeezuz har imponerat på mig och blir mitt första streck, Mika Forss brukar styra bra även om det inte fungerade klockrent på V75 senast. 8 Gobo´s Flyover har hittar rätt nu hos Båth och kommer man till ledningen eller i bra slagläge måste det vara bra chans. Tar även med 2 Selfie Brodde och 6 Lennart Sjöhammar.

Avd5: 10 Jula Extreme brukar jag spela men vågar inte singelstrecka, men visst måste det vara bra chans i detta lopp. 7 Milles Fighter kan nog öppna bra i volten och från ledningen blir man svår att nå ikapp, men 8 Top Yllit har fart och kan absolut lösa det precis som 12 Ramon Dekkers som kan tycker känns bortglömd just nu.

Avd6: 7 Hugo.R.C har bra läge med springspår och från ledningen borde man vinna, men jag dubblar systemet med 11 Religious som visat mycket fin klass de tre senaste loppet och dessa två borde göra upp om det.

Avd7: Highspirit kanske inte tar spets av egen hand men hästen brukar trivas hos Flemming och jag tror på en topprestation och att man kan vinna även från dödens. Ska man gadera är det 1,5 som ska med.

Avd8: Vi avslutar med ett mycket fint lopp där fem stycken höjer sig över de andra och jag streckar alla. 4 Kabanoss med Örjan i sulkyn kan mottas in, 10 Global Unlimited har verkligen imponerat men måste var bra för att runda, 12 Pablo Andover har visat toppform och kan bli framdragen, 3 Counterfeightr spetsar och släpper och hopppas på luckan och 5 Leader Brodde väntar på att det ska stämma perfekt.

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

TV-system deluxe denna vecka!!!! Ska den få V86 torkan att gå över??? Hoppas det!Xpress omgång med V86 och jag bara älskar upplägget då två banor kör ... Läs travtips

Det är V86-dags från Solvalla och den här veckan Jägersro. Flera utlandshästar besöker V86-spelet och som vanligt ser det intressant ut! V86-1 ... Läs travtips

Jag tänkte att jag provar ett nytt upplägg av analysen denna vecka genom att skriva kort om mina spikar, spelvärda skrällar och lite "tänk på"- saker. ... Läs travtips

Tiden rinner iväg och snart är februari slut, för oss har vårvädret börjat visa sig och det blir ljusare, nu får vi hoppas att spelet ska värma som ... Läs travtips