V86 Åby/Solvalla 22 september

Xpresståget rullar vidare. Förra veckan hade jag en härlig känsla efter fyra lopp men sedan vände det. Det har inte studsat rätt riktigt. Men då gäller det bara att jobba hårdare för att hitta 8 rätt igen. Förra veckan testades även Xpress på V64 under fredagen, kanske ska jag testa det på fredag igen? Sedan har vi en härlig Kriteriehelg framför oss också. Men först tar vi oss an V86 och spontant känns det som att den gode Bergh styr omgången.

Mina system ikväll är följande:

Jimmies Vardagslyx V86 - 458 kr andelen och säljs exklusivt i 10 andelar. Lite extra lyxigt ska det bli på onsdagarna.
Jimmie V86 - 12 andelar och de kostar 191 kr Systemet kommer att bygga på två spikar och sedan får omgången avgöra hur det kommer att se ut med systemet.

Jimmie 75an - 15 andelar och de kostar 77 kr st. Systemet bygger på min ranking men kan ha andra spikar och garderingar, även sena ändringar kan ske om info kommer sent. 

V86 analys:

Avd1: 3 Mr Brilliant har inte varit som bäst på slutet men när man fortsätter att starta så tror jag man fixat till lite och bra chans på spets här och får då första strecket. 10 Unacerveza Broline har visat bra form och har bra chans trots bakspåret, givet andra streck. 9 B.G.Pastor Jonte har varit bra men vilat och man ska köras passivt men det gör nog att man kommer avsluta vasst och bra chans. 2 Catch Me a Winner och 6 Ready to Roll behöver nog bra resor för att vinna men kan få det på Åby.

Rank:3, 10, 9, 2, 6, 7, 1, 4, 5, 8

Avd2: 4 Rally Inge tycker jag känns intressant från spår fyra och visst kan det bli ledningen och då kanske man bara vinner? Men jag kommer att gardera då jag tycker loppet är svårlöst och jag inte litar på Rally hela vägen. 3 Feeling Fat har form och bra utgångsläge, 9 Caesar Sensation avslutade bra senast och borde vara bättre, 5 Heavens´s Pace och 2 Alessia tycker jag ser ut att gå framåt hela tiden och får inte glömmas i detta öppna lopp. Sista strecket får 8 Power Glide som behöver hitta ner men fin från ledningen, men blir bortglömd pga läge och två raka galopper.

Rank: 4, 3, 9, 5, 2, 8, 1, 11, 10, 7, 6, 12

Avd3: 4 Mellby Indigo har varit mycket fin hos Bergh och blir nog omgångens största favorit, med all rätt, toppchans att vinna och kanske får man överta ledningen och bestämma över 2640 meter. Jag kommer gardera på någon lapp med 6 Drauner och 11 Bistro Oak som jag tycker är de klart bästa hästarna bakom favoriten och spontant borde båda gynnas av distansen.

Rank:4, 6, 11, 9, 1, 5, 3, 2, 12, 7, 10, 8

Avd4: 5 No Pressure och 12 Fighter tror jag är de två bästa hästarna i loppet och jag funderade länge på att låsa på dessa två då det kan vara spets och den jag tror är bäst, men jag kommer att fylla på med 1 Zorro Kronos som har ett intressant utgångsläge även om man kanske inte kan ta spets och 10 Staro Merlin som mött tuffa hästar och är intressant med bra resa.

Rank:5, 12, 1, 10, 4, 9, 6, 3, 7, 11, 2

Avd5: 4 Samson vann på ett fint sätt senast och var en bra första det loppet, mycket högre procent nu men också lättare motstånd tycker jag, så givet spikförslag. Ska man gardera tycker jag att det bara är 5 Quite Special som ska streckas bakom.

Rank:4, 5, 7, 9, 1, 3, 8, 10, 11, 6

Avd6: 10 Calling Out är bra och hade man haft framspår hade jag nog spikat, nu garderar jag ordentligt. Jag gillar även 9 Make Him Young som också startar från bakspår och någon måste göra jobbet men båda har bra chans. Kanske skulle det räcka med dessa två? Men jag garderar vidare. 4 Red Rum, 1 Blauer Max är de två jag tycker är hetast från framspåret och måste nog med. Pengarna räckte till att utom en häst.

Rank:10, 9, 4, 1, 3, 6, 2, 8, 7

Avd7: 4 Becker Grif var sämre med skor senast och nu åter barfota runt om, jag tror man tar hand om ledningen och sedan vinner man säkert med ett huvud, spik. Ska man gardera är det 7 Federer som går hela vägen in, 6 Power Lane som öppnar bra och nog får ryggledaren och 9 Spinal Tap A.T som visat bra fart och är intressant om det inte blir för långt fram.

Rank:4, 7, 6, 9, 8, 2, 10, 12, 11, 3, 1, 5

Avd8: 7 Marion Fouty Bon tror jag körs framåt och övertar spets och sedan måste de andra vara bra för att kunna utmana, men visst är 6 Barbro Kronos och 1 Hilarious Am är tillräckligt bra för att utmana och skulle man hamna bra på det eller att favoriten inte får ledningen så är det de två som kan utmana.

Rank:7, 6, 1, 4, 9, 8, 5, 3, 2

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips