V64 Xpress Romme/Umåker - Vilket rally

Romme och Umåker ska dela på fredagens snabba V64 omgång. Starttid 20.30, jag hade önskat starttid 19.30 men 20.30 fungerar okej också. Romme bjuder på två spikförslag och Umåker ett, sedan försöker vi gardera på, det blev ju dubbeljackpot igår så extra pengar att spela om.

Ni kan delta i mina system

Jimmie V64 - 10 andelar och kostar 115 kr st. Systemet är det jag skriver i analysen och mitt grundsystem för min V64 omgång.

Jimmies lilla - 15 andelar och kostar 41 kr st. Ett mindre system med samma ranking men ofta en annan spik och en annan uppbyggnad.

V64 analys:
Avd1: 6 Rally Inge tror jag kommer öppna tillräckligt bra för att nå spets och därifrån tror jag man vinner säkert. Är det någon som ska förstöra spets och slut vinsten är det nog 4 First Tartar som kanske kan öppna förbättrat och är tuffaste motbudet, spik eller lås.

Rank:V 6, 4, 3, 1, 2, 8, 5, 9, 7

Avd2: 1 Kaelan F.Boko hade jag spikat om man kunde öppna ännu bättre och jag hade varit “säker” på spets, men jag får känslan av att man kan öppna bra men att det kommer någon före och då måste det lösa sig att man hittar ut. 8 Marvelous är en klasshäst som nu gör sin tredje start för Sandra Eriksson, lossnar det nu? 11 Amour Amour och 9 Arizona Dream har visat hög kapacitet och ska med vid gardering.

Rank:1, 8, 11, 9, 5, 10, 3, 7, 2, 4, 6

Avd3: Tui Southwind står bra till och kommer försöka göra det svårt för tilläggshästarna att vara nära någon gång under loppet. Jag tror Jorma kör i ett tufft tempo hela vägen och vinner. 4 Ajlexes Elise och 12 Shehuntyoudown tror jag är de bästa som står på tillägg och ska med om man garderar.

Rank: 1, 4, 12, 9, 13, 7, 10, 6, 11, 8, 2, 5

Avd4: 1 West Wind har varit fin och kan nog ta ledningen, kanske håller hela vägen därifrån och är ett spikförslag. 12 Ryjet tror jag är hästen som är bäst i loppet med har ett svårt utgångsläge. 5 Glamour du Desert känns väldigt ojämn men därför har man också höga toppar så ska med vid gardering.

Rank:1, 12, 5, 4, 7, 3, 14, 6, 9, 2, 11, 13, 8, 10

Avd5: Mycket svårlöst lopp där jag har svårt att bena ut positionerna efter 500 meter. Jag får känslan av att man kommer ladda med 2 Romeo Dana och kanske kan man få en bra position och det är en intressant häst i loppet. 4 My New Chapter har ett bra utgångsläge och har visat att man kan mycket, kanske inte lika mycket som 5 Hemisphere som är klart bästa hästen i loppet men agerar väldigt osäkert och jag rankar ner den då det kan bli galopp direkt. 8 Rurik Krax är en riktig rysare som jag vill betala för. Tar så många plånboken har råd med.

Rank: 2, 4, 8, 5, 3, 1, 6, 12, 10, 7, 11, 9

Avd6: Här vill jag ha alla! 6 Zorro Swing kommer från en nolla, men har visat form på slutet, får första strecket. 8 Importedfrmdetriot är en som alltid gör jobbet och 9 Bravo Navarone har kommit igång för Lars Wikström. 4 Hunkydory Degato tycker jag är bättre än man visat på slutet, dessa måste med för mig, men tar gärna alla.

Rank: 6, 8, 4, 9, 7, 3, 2, 1, 5

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips