V64-tips: Midnattstrav från Dannero

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig kväll på Dannero som det ser ut. Första loppet på V64 är ett försök till Midnight High Coast Race där 4 av 8 går till final senare på kvällen. Vi avslutar med ett klass 2 försök på V64.


  • V64-1

Ett försökslopp där hälften tar sig vidare till final, det gör det lite svårtippat. Jag tror att 4 Huddelstone tar sig till spets och blir därför min första häst, men skulle man få svar så öppnas loppet verkligen upp. 1 S.G.Charpentier ska försöka försvara ledningen och lyckas man med det tror jag många kan vinna. 2 Xanthis de Roi och 3 Staro Onyourmarks är båda starka sista biten och räknas om inte ledaren får bestämma i spets.

Rank: 4, 3, 1, 2, 7, 6, 5, 8


  • V64-2

2 Van Gogh Z.S försökte verkligen ladda senast och det gick inte och det blev galopp, var rejält uppanmäld då, numera i sin vanliga klass. Skulle man nå spets tror jag man vinner, är stabil i volten. 6 Algot Zonett är hästen emot, har ett bättre utgångsläge frågan är vem som är först fram och kan ta hand om ledningen. 3 Soul Tan har visat sig bra i 30.000 kronors loppen men inte räcka till när det blir sexsiffrigt, kan det vara skrällen.

Rank: 2, 6, 3, 1, 5, 4, 7


  • V64-3

10 Grunde Tilda känns som den med både bäst form och bäst kapacitet, ett givet spikförslag, ganska stabil i volten men det kan såklart bli långt fram från 40 meters tillägg. Tror man det är tufft att runda alla i spåren så får man nog strecka på. 12 Klack Nova kan avsluta bra med ryggar, 5 Hulte Alva och 7 Klack Tekla har bra fart från mellan volten och är man offensiva kan man sitta i spets.

Rank: 10, 12, 5, 7, 11, 3, 8, 13, 6, 4, 9, 1, 2


  • V64-4

Det andra kallblodsloppet tycker jag har fel favorit just nu då jag tror 6 Philip Ess är hästen med bäst form och även hög kapacitet, jag tror man bara vinner här och spikar på allt. 1 Järvsöodin brukar jag spela men man har svårt att vara först över mållinjen, bra chans om man når spets. 10 B.W:Rune och 4 Våler Nikolai ska nog med om man fortsätter att gardera.

Rank: 6, 1, 10, 4, 5, 2, 3, 7, 9, 8


  • V64-5

Jag tycker tre hästar känns bättre än de andra och det är 14 A Knight´s Victory, 9 Bird Lane och 8 Indine Keeper men alla tre har svåra utgångslägen så jag tycker det är dagens mest öppna lopp, har man råd tar man alla. 6 Blue Bell kan vara den som sitter i spets och är mitt fjärde streck.

Rank: 14, 9, 8, 6, 15, 12, 11, 3, 7, 1, 13, 2, 10, 5, 4


  • V64-6

1 Run N´Cola har visat bra form men är spår ett verkligen det bästa över den korta distansen för hästen? Når man spets borde man vinna, men visst försöker både 2 Bowling de Luxe och 3 Global Crusader också att nå spets, dessa tre måste med. Har man råd tar man även med 5 Behind Lord som varit “lovande” men har inte fått visa sin kapacitet, kanske dags nu?

Rank: 1, 3, 2, 5, 10, 6, 9, 7, 8, 11, 12, 4


Jimmies lilla - 15 andelar och kostar 41 kr st. Ett mindre system med samma ranking men ofta en annan spik och en annan uppbyggnad.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Vi ska avsluta V86 Super Days med en jackpot och jag har spelat tre omgångar hittills och slutat på 7 rätt av 8 varje gång. Jag fortsätter att jobba ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips