V64 Östersund 3 maj » 3 maj | Jimmie Nordberg - Travstugan.se

V64 Östersund 3 maj

Östersund tar hand om veckans första V64 omgång och den ramas in av två kallblodslopp. Vi är också inne i elitloppsmånaden så nu börjar man bygga upp tankarna inför den fantastiska helgen, även om det få bli på hemmaplan i år igen. Jag öppnar mina två andelar till denna omgång.

Ni kan delta i mina system

Jimmie V64 - 10 andelar och kostar 115 kr st. Systemet är det jag skriver i analysen och mitt grundsystem för min V64 omgång.

Jimmies lilla - 15 andelar och kostar 41 kr st. Ett mindre system med samma ranking men ofta en annan spik och en annan uppbyggnad.

V64 Analysen

Avd1: 6 Bellfaks gillar jag och brukar nästa alltid ha med vilket har kostat lite den senaste tiden, men jag tror man kan få överta ledningen från 5 Torpa Olea och från spets blir man mitt första streck. 5 Torpa Olea blir intressant om det blir ryggledaren. 9 Järvsöodin och 8 Don Viking är två riktigt bra hästar som kan göra jobb själva och jag vill strecka dessa fyra.

Rank: 6, 9, 5, 8, 3, 2, 4, 7, 1

Avd2: 12 Nuclear Håleryd hade varit en given spik från ett bättre utgångsläge, nu kan det blir tufft med sämsta spåret över kortdistans. Först emot tycker jag är 5 Claude P.Hill som inte är någon spetskandidat men kanske kör sig dit och räknas då tidigt. Bakom dessa är det 1,2,3, 9 som kanske ska med på läget.

Rank: 12, 5, 9, 1, 2, 3, 6, 11, 4, 8, 10

Avd3: 6 Donners Am tycker jag är ett spikförslag då jag tror man är bäst över distansen och 7 Weekend Fun har fungerat bra under sadel på slutet, får se hur man trivs med sulkyn. Kanske ska man med? 3 Berra Steel är bäst på första volten och ska försöka hålla undan.

Rank: 6, 7, 3, 2, 1, 4, 5

Avd4: Svårlöst lopp där 4 G.K.Justus och 2 Exklusiva Liss är mina två första streck då jag tror de är bäst för dagen. 4 G.K.Justus är storfavorit och borde nog också vara det, men jag får ändå känslan av att här kan det skrälla. 1 Load Master och 6 Excellent Ima har visat okej form och ska nog med om man vill fortsätta gardera. 3 Zäta forever kanske spetsar och det kan vara nyckeln? Kanske tar man alla?

Rank: 4, 2, 1, 5, 3, 6, 7

Avd5: 8 Zooropa tror jag är bästa hästen i fältet och även om man dragit ett tufft utgångsläge så tycker jag det är ett intressant spikförslag. Man låter nöjda från stallet med hästarna överlag nu och ska vara redo för bra prestationer. Garderar man är det med 9 Elsa Mearas, 5 Avantis Red Witch som båda visat bra fart under hovarna och kanske dragit bättre lägen än min första häst. Kanske chansar man även med 7 Alvena Uni som kan mycket när det stämmer.

Rank: 8, 9, 5, 7, 6, 2, 1, 4, 3

Avd6: 8 Ulvsåsen galopperade i ett bra läge senast och såg ut att tappa segern pga det. Inga fel hittade så man tror helt enkelt att det var lite olyckligt bara. Jag tror det är bästa spiken i omgången då man kan köra framåt direkt. För den som inte vill spika i sista så tar man 3 Bleke Silver, 9 WIld Donnan som jag tror är de två som kommer göra upp om andrapriset och kanske 6 Bara Snygg kan visa igen att man inte bara är snygg.

Rank:8, 3, 9, 6, 5, 1, 4, 11, 7, 2, 10, 12

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till kl 18:30

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi sätter fart på V64-veckan med trav från Mantorp! I V64-5 ser vi bästa spiken i omgången där One Kind of Art hittat sig en toppen-uppgift! ... Läs travtips

Ikväll startar Björn Goop en del hästar och framförallt får vi se Astronascente Zac vars nästa stora uppgift är V75-finaler. Här tror jag han ... Läs travtips