V64 Mantorp - Persson kan bli kvällens kusk.

Stefan Persson rankas först i två lopp och har intressanta chanser under kvällen men bästa spiken tycker jag Henriette Larsen kör i 8 Zola Love. Jag hoppas på revansch efter helgens målfotoförluster och tänkte jobba hårdare för stolpe in istället för stolpe ut.

Ni kan delta i mina system

Jimmie V64 - 10 andelar och kostar 115 kr st. Systemet är det jag skriver i analysen och mitt grundsystem för min V64 omgång.

Jimmies lilla - 15 andelar och kostar 41 kr st. Ett mindre system med samma ranking men ofta en annan spik och en annan uppbyggnad.

V64 analys:

Avd1: 9 Mill Cava tror jag är bästa hästen och kommer man iväg okej från start så tror jag man kan vara offensiv och blir mycket svårslagen. 6 Sergie Phefirst och 10 Southwind Hillrazr tycker jag kommer med bra form och borde kunna utmana. 2 Runkeeper M.J trodde jag skulle ha mer pengar på sig, tycker det är intressant läge så den måste med.

Rank: 9, 6, 10, 2, 8, 4, 7, 5, 3, 1, 11

Avd2: 4 Ikaros Sisu är den som varit bäst på slutet och såg mycket fin ut från spets senast, men 5 Gone Fishing tror jag är minst lika bra i grunden och när det skiljer så mycket i streckprocent måste jag ta minst dessa två. Som vanligt med treåringar kan det ske mycket under hösten så jag kommer ta alla då det kan vara någon som är 20 meter bättre än senast helt plötsligt.

Rank:4, 5, 6, 3, 1, 2

Avd3: 8 Zola Love tror jag Henriette Larsen kan köra framåt med direkt, få övertar ledningen och sedan kontrollerar man fältet och vinner säkert, jag spikar på allt och tänker att spåret gör att många andra tvekar. För den som tvekar tycker jag det är 4 S.G´s Ambrosia och 5 Silver Grace som ska med.

Rank:8, 4, 5, 7, 10, 2, 9, 6, 3

Avd4: 11 Karisma River kommer med bäst form och borde ha bra chans, men bakspår och lite klurigt att hamnar långt fram vilket gör att jag garderar ordentligt. Jag tycker det är omgångens svåraste lopp att räkna ut hur det kommer att bli kört. 14 Teanie känns lite bortglömd om man skulle hamna bättre till än de mer streckade är man väldigt intressanta. 6 Rough Weather är intressant på första volten och når man ledningen blir man nog svårslagen. Rysarna är 10 Yard och 12 Gazelle de Viette som jag kommer betala för och de har bättre segerchans än ca 1%.

Rank: 11, 14, 6, 9, 8, 10, 12, 5, 7, 13, 2, 4, 1, 15, 3

Avd5: 4 Zacapa Grim tror jag är bästa hästen i loppet och kommer med bra form. Det blir nog ingen ledning men jag tror att man sitter bra till och är starkast tillslut och är en tänkbar spik. 1 Beethoven galopperade kanske bort segern senast, når man spets är man första utmanare, ska man gardera tar jag gärna 6 Souvenir d´Inverne och 3 Yoghurt Composite.

Rank: 4, 1, 6, 3, 2, 9, 10, 11, 5, 8, 12, 7

Avd6: 9 Hera Sisu tror jag är bäst för dagen och kan vara en spik, går alltid bra. 3 Envy Secret, 8 Emma Rae och 5 Enderbest är alla fina hästar och man har gjort bra lopp även om man är lite ojämn i prestationerna. Har man en bra dag kan man såklart utmana favoriten.

Rank:9, 3, 8, 5, 1, 4, 2, 6, 10, 11, 12, 7

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips