V64 Halmstad - kan en diva skrälla?

Halmstad och det brukar vara fina förutsättningar oavsett väderlek, vilket gör omgången lite extra rolig. Jag har känslan av att det är i inledningen man ska spika eller gå kort och ha fler hästar mot slutet av omgången.

V64 analys:

Avd1: 3 Valour Kronos tror jag tar sig till spets och därifrån bli man mycket svårslagen och är ett spikförslag i omgången. Vid gardering tycker jag att man måste betala för 7 Spartak Face som kan gå den tunga vägen när man fungerar, 2 HögstenaStalldräng som inte visat toppform kan har hög kapacitet och 1 Martin Tooma som är svårläst men har ett bra utgångsläge.

Rank: 3, 7, 2, 1, 6, 5, 4

Avd2: 6 Wilma C.D tycker jag har högst segerchans i omgången, man öppnar bra och kan köra framåt och borde få överta spets, sedan blir man extremt svårslagen, spiken i omgången. 5 Wilma Töll och 8 Ahorsewithnoname är de två hästarna som jag tror är i nästan samma klass och ska med vid gardering, ska man ändå gardera så tar man kanske 2,4,9 också?

Rank:6, 5, 8, 2, 9, 4, 1, 7, 3

Avd3: 7 David S.H tror jag är bästa hästen, var mycket fin för två starter sedan, gick okej senast mot tuffa hästar. Det kan bli ledningen men jag tror mera på att man sitter i spåren går på 600 kvar och är tuffast tillslut, ett spikförslag. 9 Top Lloyd och 1 Digital Roof tycker jag ser intressanta ut, om man ska gardera. 3 Camelot As storfavorit och ska såklart med vid gardering och 8 Garden Grove är bortglömd pga spåret.

Rank: 7, 9, 1, 3, 8, 12, 14, 2, 6, 4, 11, 5, 13, 10

Avd4: Ett öppet lopp där jag rankar 3 Prince of April först då man har ett bra utgångsläge och kommer sitta långt framme direkt. 10 Ornellaia Cheri och 9 Icebreaker Sisu har fin kapacitet och bakspåret är en nackdel såklart men bra chans. 4 Luca di Quattro och 2 Un Pastis tycker jag är fina hästar och går de iväg bra från sina spår måste de räknas. Minst fem streck.

Rank: 3, 10, 9, 4, 2, 1, 6, 7, 5

Avd5: Tre hästar sticker ut och det är 4 Bee Kronos som kanske vinner om man travar hela vägen? Men otroligt osäker, 7 Cavalleri slagen senast av Bee Kronos men öppnar bra och kommer nog vara offensiv, detta gör att jag vill betala minst för dessa två men först 8 La Diva som också öppnar bra och kan då få en bra resa, vilket gör att man kan ta sig förbi alla tilslut. Har man råd garderar man vidare, med 1 och 6.

Rank: 8, 4, 7, 1, 6, 2, 5, 3, 9, 11, 10

Avd6: Dagens svåraste lopp att lösa, både vem som vinner och hur det blir kört. Jag gillade intrycket på 7 A Whispering Angel, 4 Merci Bråten och 12 Chumani då de visar att de kan mycket när det stämmer, därför rankar jag de först 10 Express Lime behöver rätt ryggar är min känsla men får man det kan man såklart vinna. Dessa fyra måste med, sedan garderar man med det man har råd med.

Rank: 7, 4, 12, 10, 11, 5, 1, 9, 6, 3, 2, 8Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

En smaskig V64-kväll väntar på Åby denna torsdag där det kommer gå undan i supersprintern och vi inleder omgången med en urstark avdelning! V64-5 ... Läs travtips

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt ... Läs travtips

Det är finfina tävlingar som väntar nästa lördag från Åbytravet.Storlopp hela dagen lång och därtill är det jackpot på V75! V75-1 Svårstoppad ... Läs travtips

Första tanken V75 Åby stora Semestern börjar närma sig slutet för de flesta, Det märks även på vädret då dagarna är magiska men kvällarna blir ... Läs travtips