V64 Arvika 9 juli

Två dagar i rad med sju rätt, men några bra pengar har det inte blivit, men härligt ändå med alla rätt i år, även om det var många favoriter. När rankingen stämmer i de flesta lopp känner man att man är på gång, även om man garderade några favoriter för att försöka få ihop en bättre slant. De var fina prestationer och några skrällar gick ju bra men hann inte ifatt de fina vinnarna. Nu Arvika sedan dubbla V75or i helgen, så det känns härligt! Hoppas ni vill hänga med.

Ni kan delta i mina system

Jimmie V64 - 10 andelar och kostar 115 kr st. Systemet är det jag skriver i analysen och mitt grundsystem för min V64 omgång.

V64 analys:

Avd1: En spännande inledning där 1 Global Wonderful och 2 Listas Behindbars nog kör om spets inledningsvis och den som tar hand om ledningen är den som nog vinner loppet, men jag tar även med 4 Quickly S.W och 3 Kitsune som båda går bra i ryggar och kan vinna om de två kör för tufft från start.

Rank: 1, 2, 4, 3, 5, 7, 8, 6

Avd2: Dagens svåraste lopp och jag kommer att strecka alla. 2 Forjane de Segries och 3 Doesn´t Matter är de två hästarna jag fastnade lite för och därför givna första streck, intressanta lägen och varit fast eller gått bra ute i spåren. 4 Manolito M.I och 6 S:t MAxime Decoy har också visat lite högre kapacitet i mina ögon och är givna på min kupong. Sista måste strecket tycker jag är 9 Orlando Fortis som har ett klurigt bakspår men jag måste ha med den också, minst fem streck för mig.

Rank:2, 3, 4, 6, 9, 10, 7, 8, 11, 1, 5, 12

Avd3: 7 Lome Storm är ett spikförslag då man har visat form och brukar trivas på de längre distanserna, kanske blir den lite mindre streckad än den borde pga att tränaren kör den andra hästen? 2 Brenne Rön kör mot spets och ska göra det jobbigt för de andra eller är 3 Vital Vinter framme direkt och övertar? Dessa två ska med vid gardering, jag chansar även med 6 Buska Blyg som inte hittar rätt på slutet men ska testa barfota runt om och 5 NOrdby Elde som Olle Alsén tagit med.

Rank: 7, 3, 2, 6, 5, 9, 4, 1, 8

Avd4: 7 Helavs Theluji gick ju enormt bra för tre starter sedan och jag trodde den skulle vinna efter det, men verkar ha lite svårt att sätta nosen först? Men Jag streckar den först denna gång då man kan öppna bra och kanske hamnar bättre på det? 1 Corvina V.W öppnar också bra och ska försöka svara ut springspåren, där 6 Staro Kitty också vill tilll spets. Alla tre ska med då jag tror de är de bästa men tar även med 2 Sjaman som kan sitta perfekt i andraspåret om de andra ska bråka om spets.

Rank: 7, 1, 6, 2, 8, 11, 10, 5, 9, 4, 3, 12

Avd5: 5 Always on Time tror jag är bäst för dagen i loppet och spikar, kanske kan man öppna så där extremt bra igen men jag tror man nöjer sig med dödens på 3 Poet Broline och sedan plockar man ner den sista biten.

Rank: 5, 3, 4, 9, 8, 7, 2, 6, 1

Avd6: 5 Flexible Launcher tror jag kör framåt och för överta över den längre distansen, sedan går man undan och vinner säkert, spik nr två. 3 Leo Leo är bra men jag tror inte man vill ha favoriten utvändigt hela vägen, men blir det så skulle även 2 Witty kunna skrälla om den får luckan från ryggledaren.

Rank: 5, 3, 2, 4, 7, 9, 8, 6, 10, 1

Så här köper du en andel:

https://www.atg.se/andelsspel och sök på Jimmie så kommer mina system upp.

https://www.atg.se/direktenryd - så hittar ni travstugans system.

Bjuder alltid på minst ett av systemen här och de brukar vara stående om det inte sker strykningar, men ändringar kan ske fram till start.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips