Dagens Dubbel Umåker 13 maj » 12 apr. | Jimmie - Travstugan.se

Dagens Dubbel Umåker 13 maj

Voltstart över medeldistans i ett klass ett lopp och sedan som vanligt bronsdivisionen, två öppna lopp där jag streckar några hästar i varje avdelning.

Avd1: 5 Roberto Diver brukar öppnar bra men osäkert kring spår fem och volt, går man iväg så känns det som ett spännande streck nu under 10%, precis som 4 S.G.Charpentier som inte startat i år men Nurmos brukar ha tränat bra. 2 Enjoy Day har gått bra i Frankrike och känslan är att man går ner i klass nu. Tre streck i inledningen.

Rank: 5, 2, 4, 1, 3, 11, 9, 7, 12, 8, 6, 10

Avd2: Kortdistans och jag tänker låsa på hästar från samma stall och från dåliga utgångslägen. 8 HIERRO BOKO streckad på ca 10% spurtade enormt senast och trots ett svårt utgångsläge över kort distans tror jag man spurtar bra igen och hinner troligtvis fram. Skulle han inte göra det den här gången är det nog stallkamraten 7 COUNTERFEIGHTR streckad på 2% som gäller. Öppnar bra och hittar en lämplig position och spurtar också ner de flesta tillslut. Jag tror vinnarna finns här och låser på två rysare i avslutningen.

Rank: 8, 7, 4, 11, 3, 2, 1, 9, 6, 12, 5, 10

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips