Dagens Dubbel Solvalla 24 november

Denna gång bjuder jag inte på den roligaste dubbeln, men som vanligt spelar jag på det jag tror på och om andra tycker som mig eller inte det lägger jag ingen energi på, utan försöker hitta vinnarna i loppen. Det går bra ibland och ibland inte.

Avd1: Guldfinalen och världsklasshästen 12 Prolpulsion går ut, man ska gå med skor och öppet huvudlag, trots det spikförslag nr.4 och blir spik på mitt system. Man är bara bäst och man kan spurta ner alla eller kliva fram i dödens. Det som kan ställa till det är att Örjan väljer att köra för passivt och inte köra för vinst men jag tror man trots allt vill vinna loppet. Garderar man är det 5 Nadal Broline som kanske hamnar bra på det och därför kan vinna, 3 Milligan School tar ledningen och släpper?

Rank: 12, 5, 3, 10, 11, 9, 6, 2, 4, 7, 8, 1

Avd2: 1 Global Trust kanske bara kliver iväg perfekt och tar ledningen och sedan är loppet över, men jag får känslan av att andra hinner före och att man måste försöka hitta ut, jag dubblar oavsett med 4 Esprit Sisu som jag spikade för två starter sedan när man delade segern med 1 Global Trust och jag måste ha med båda igen.

Rank: 1, 4, 5, 7, 8, 11, 10, 9, 3, 2, 12, 6

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Färjestad sätter igång V64-veckan. Och väl på hemmabanan är Björn Goop och dominerar. V64-1 Han gladde mig väldigt senast, den urstarke 8 Ready ... Läs travtips