Dagens Dubbel Solvalla 10 februari

En svåra avslutning på V75 tycker jag vilket gör dagens dubbel mycket klurig, jag brukar ju alltid följa min ranking men chansar bort favoriten i andra på dagens dubbel, varför? Jag jagar pengarna.

Avd6:Stolopp över kort distans och tillägg på hästarna över 450.001 på kontot. Därför känns 13 Indoor Voices intressant då man har bra form och gått bra mot guldhästar, men det kan bli många att runda och 1 Barbara L.Hanover är startsnabb och tar man ledningen blir man svår att nå. På V75 streckar jag även 3 Handypanky Frances och 4 Sharp Dream som kommer med toppform, men på dagens dubbel litar jag på 1 och 13.

Rank: 1, 13, 4, 2, 14, 3, 7, 6, 11, 12, 15, 5, 10

Avd7: Dagens svåraste lopp tycker jag, min första häst blir trots läget 8 National Prince, men i finalerna får det inte strula. 4 Qahar Q.C har ju imponerat mycket stort och får man slag på hästarna blir han svår att stå emot men det finns några spännande bakom och 1 Staro Ivy League kanske får den perfekta resa? 11 Niky Flax slipper göra jobbet själv, 3 Persos Smokie tar ledningen och kan faktiskt leda runt om. Har inte råd med alla på en dagens dubbel utan “chansar bort favoriten på dagens dubbel trots att jag har den rankad tvåa.

Rank: 8, 4, 1, 11, 3, 5, 10, 12, 7, 2, 9

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Tidiga måndagstankar till onsdagens omgång av världens bästa streckspel V86!Har precis gjort en ordentligt första koll av omgången på onsdag och har ... Läs travtips

V75 besöker nästa lördag Norge och Bjerke travbana! Axel Jensens Minneslopp och topphästar i Guld förgyller omgången.Det blir utländsk utflykt för V75 ... Läs travtips