Dagens Dubbel Solänget 9 september

Vi är tillbaka till bronsdivisionen och silverdivisionen på dagen dubbel. Ett lopp som känns mycket svårlöst och ett som man kan gå lite kort i.

Avd1: Tycker loppet är mycket svårlöst med volt och långdistans, men jag gillade intrycket på 1 Merry Broline tidigare och nu med lopp i kroppen kan det blir rygg på ledaren och vid lucka brukar hästen alltid gå bra. Jag trort 3 Calle Laday försöker ta ledningen men även de från springspår kan öppna bra. 9 Bålsta Palema hade varit första häst om den haft framspår.

Rank: 1, 3, 9, 4, 5, 8, 11, 6, 7, 10, 2

Avd2: Jag tror att 2 Nobel Amok kommer fortsätta att klättra, men det gör även 6 Michelangelo Ås och 11 Aron Palema om de får vara friska under fortsättningen. Det är löpningförloppet som avgör vem som vinner tror jag av dessa. Men tar även med 8 Serious Try som nu har lopp i kroppen och fick allt sparat den gången.

Rank: 6, 2, 11, 8, 5, 10, 4, 12, 1, 7, 9, 3

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Toppsport på Solvalla med finaler och Solvalla Grand Prix som bjuder på flera av landets bästa fyraåringar. Bäddat för en lysande tävlingsdag på natio ... Läs travtips

Söndagens extraomgång på V75 håller helt klart bra klass. Avslutningen kan bjuda åter på en uppvisning. V75-1, Takter-trofén - 1 640 meter auto Cali ... Läs travtips