Dagens Dubbel Momarken 23 mars » 22 mars | Jimmie - Travstugan.se

Dagens Dubbel Momarken 23 mars

Gulddivisionen över kort distans och sedan klass 2 vilket är väldigt ovanlig kombination på dagens dubbel. Jag väljer två hästar i båda avdelningarna.

Avd1: Två elitloppshästar till start. 4 Pastore Bob spetsar nog och sedan tror jag ingen når fram om inte. 9 Lionel N.O har toppform nu och kan köra fram direkt och brotta ner ledare tillslut. På dubbeln streckar jag båda.

Rank: 4, 9, 2, 5, 3, 6, 8, 1, 10, 7

Avd2:
En klurig avslutning där jag tror 2 Marcello Wibb övertar ledningen och kan vara vinnaren, men skulle det bli dödens öppnas loppet upp. 4 Rio Du Monde har sett mycket fin ut och med ryggresa avslutar man vasst. Jag chansar på att två streck räcker i ett öppet lopp.

Rank: 2, 4, 9, 3, 11, 8, 1, 7, 5, 10, 6, 12

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

När det är V64 på Bodentravet uppe i norr är det så klart stall Petri Salmela man ska ha koll på. Spiken gör återbesök i vinnarcirkeln! V64-1 ... Läs travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips