Dagens Dubbel Klosterskogen 20 april » 20 apr. | Jimmie -…
  • Hem
  • Jimmie
  • Dagens Dubbel Klosterskogen 20 april

Dagens Dubbel Klosterskogen 20 april


Kallblod och guldlopp är det som ska avgöras. Jag kör idag en rak dubbel och litar på två hästar, en från spets och en som väntar tills de andra kört om spets.

Avd1: 4 Lome Brage dundrar till spets, med största hotet i ryggen, sedan får kan styra som man vill och går undan på lätta ben sista 500 meterna. En solklar spik på DD och för den som lirar streckspelen.

Rank: 4, 1, 7, 6, 3, 2

Avd2: 9 Deep Sea Dream tror jag sitter med bra när de andra ska göra om ledningen, sedan kan man vrida på ca 700 kvar och då tror jag ingen står emot. 6 Gigant Invalley och 1 Target Kronos tror jag är tuffast emot och skulle någon av de enkelt få ledningen och man tror på det scenariot ska dessa streckas.

Rank: 9, 6, 1, 2, 3, 8, 4, 5, 10, 7

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips