Dagens Dubbel Kalmar 23 juni » 22 juni | Jimmie - Travstugan.se

Dagens Dubbel Kalmar 23 juni

Långlopp och ett stolopp som det känns mycket intressanta att följa.

Avd1: 14 Platon Face har inte visat det absoluta toppformen men är ofta bra och kan absolut runda alla. 1 New Life Wheels försöker behålla spets och sedan kör där, men det vill även 3 Zefiro Dei Cedri som visat form. 7 Exit Angot tycker jag också ser spännande ut om man slipper dödens.

Rank: 14, 1, 7, 3, 8, 9, 5, 13, 12, 11, 4, 2, 15, 10

Avd2: 2 Shadow Gar spetsar och sedan kommer de andra placerar sig utanför och hoppas slippa dödens. Troligtvis sitter 6 In Toto Sund i dödens och Örjan är ju en mästare där men jag tror att det står mellan dessa två.

Rank: 2, 6, 3, 8, 5, 1, 9, 4, 7

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips