Dagens Dubbel Jarlsberg 9 juli » 9 juli | Jimmie - Travstugan.se

Dagens Dubbel Jarlsberg 9 juli

Igår satt dubbeln till 15 ggr pengarna. Nytt försök idag och jag hoppas att spiken i första dagens dubbel tuggar ner dem tillslut.

Avd1:Ulf Thoresen Grand International och min första tanke var att 9 Lionel skulle vinna men ju mer jag ser och funderar så tror jag många kommer söka positioner och köra för att komma fram tidigt och det gynnar 3 Carabineri som senast tog ner Timoko genom sin fina långspurt, tror den tuggar ner alla igen.

Rank:3, 9, 2, 7, 1, 8, 10, 5

Avd2: Klurigt stolopp där 7 Moviestile blir min första häst då jag gillar speeden i benen på hästen, 12 Troja Ceasar har ett tråkigt läge men skulle det bli körning tar den många tillslut och 1 Waffle Cone "fick" segern senast, kanske sitter i ledningen denna gång och blir hästen att slå.

Rank: 7, 12, 1, 8, 4, 2, 5, 11, 3

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips