• Hem
  • Jimmie
  • Dagens Dubbel Eskilstuna 10 november

Dagens Dubbel Eskilstuna 10 november

Två svårlösta men hyperintressanta lopp på dagens dubbel och även jag har spikförslag i båda avdelningarna spelar jag med två hästar i båda loppen på dagens dubbel.


Avd1: Bronsdivisionen och ett fantastiskt jämnt lopp där min känsla direkt var en eller alla. 3 Esprit Sisu har jag fastnat för och spikade senast och spikar nu på det mindre systemet, kanske kan man få överta ledningen men det är inget måste då man går bra i ryggar också. Spikar man inte i loppet garderar man med så många man har råd med. Mest intressanta är 11 Indy Lane som kommer med toppform precis som 8 Hawk Cliff, 6 Uppohoppa fick sparade krafter senast och 7 Milliondollarrhyme gick en grym långsida men orkade inte hela vägen.

Rank: 3, 11, 8, 1, 6, 7, 2, 5, 12, 10, 9, 4

Avd2: Silverdivisionen är också ett intressant lopp där jag också har ett spikförslag i 8 Disco Volante, min känsla är att man öppnar bra och sedan kan få överta ledningen och från ledningen blir man inte lätt att nå, skulle det bli svar från 1 Don´t Mind Me öppnas loppet upp och det är också mitt andra streck om man garderar. Skulle dessa köra emot varandra gynnas 6 Speedy Foxy Vicane, 10 Dear Friend och 9 Isor Håleryd som alla är vinstkandidater om ingen får bestämma i ledningen.

Rank:8, 1, 10, 6, 9, 2, 5, 7, 11, 4, 12, 3

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips