Dagens dubbel Eskilstuna 10 mars

Spelar man DD och tror på favoriterna bör man kanske gå enbart på det och spela en rak dubbel, alternativt vikta insatsen. Men när man tror favoriterna vinner brukar det ju kunna skrälla rejält.

Avd1: 5 Olle Rols vinner om den travar iväg från start och gör han det kanske man ska spela en rak dubbel! Väljer dock att gå på fyra hästar. Favoriten tog något galoppsteg senast i voltstart. Jag garderar med 9 Västerbo Grosbois som äntligen fick vinna senast och det ger nog bra med självförtroende, 6 Quebec C.D tror jag tar ledningen för att sedan släppa och kan skrälla med luckan och 10 Ryan Kronos har haft svårt på V75 men trivs bra på distansen där segrarna kommit på slutet och med bra ryggar kommer den vara med.

Rank: 5, 9, 6, 10, 4, 2, 1, 11, 8, 3, 12, 7

Avd2: 4 Sir Q.C har nu två raka segrar men på V75 lyckades man inte senast från ett svårt läge. Nu har man ett bra läge och solklar första häst och blir spik på dagens dubbel.  Visst finns det motbud med då måste han ha en sämre dag eller få en resa i tredjespår länge. 10 Gute Band har toppform men får lita på de andra från bakspår och 6 Titan Brodde känns tidig trots att det blev fel senast. 3 Reverend Wine tror jag tar ledningen och det ska bli intressant att se om man kör där.

Rank: 4, 10, 6, 3, 5, 2, 12, 1, 8, 9, 7

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll körs det tävlingar på Mantorp. Jag har hittat ett platsbud som spelas!Det är sällan enkelt att ta in längder när man startar från bakspår ... Läs travtips

Finalomgång på Solvalla som gäller och således sport av mycket hög klass!Här är första tanken kring lördagens V75-omgång.V75-andelarna hittar du ... Läs travtips