Dagens Dubbel Bergsåker 5 januari » 5 jan. | Jimmie - Travstugan.se

Dagens Dubbel Bergsåker 5 januari

Dags för årets första dagens dubbel för egen del på travstugan, ska under året försöka sammanfatta spelet varje månad. Vet att förra året låg jag riktigt fint första fyra månaderna men slutade knappt plus tillslut då det blev många missar på slutet. Svåra lopp denna gång tycker jag.


Avd1: 1 Disco Volante spetsar nog och då blir man nog svår att slå, men 6 Magnifik Brodde kommer med bra form och måste med för egen del, jag spelar med båda på dagens dubbel, det som oroar är att kanske det blir dödens för 6 Magnifik Brodde, men slipper man dödens hela vägen tror jag man utmanar.

Rank: 1, 6, 9, 2, 3, 8, 10, 4, 7, 5, 11, 12

Avd2: 6 Scarpetta är en riktig rysare om man kommer iväg bra från start kommer man bli mycket farlig då man alltid avslutar bra en rysare att avsluta med? 10 Global Undecided imponerade senast och måste självklart med precis som 7 Yrr som kanske får överta ledningen även om man inte alls orkade senast, 2 Crackjack gick bra senast, 11 Vincent Chase har toppform och känns bortglömd. 5 Special Major har också toppform och den kan bli svårslagen om det skulle bli spets. Skulle vilja spela med alla sex med det blir 12 kombinationer och det känns tveksamt om det ska vara lönsamt. Jag tar tre stycken på dagens dubbel.

Rank: 6, 10, 7 , 2, 11, 5, 3, 12, 8, 4, 9, 1

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.