Dagens Dubbel Årjäng 15 juli

Bronsdivisionen och Guld verkar vara DD som de satsar på, en rak favoritdubbel var min första tanke, men garderar upp en av dem. Förr veckan satt dagens dubbel, så formen är god.

Avd1: 3 Tellmeastory gjorde debut för Goop senast och var bra, men voltstart och att det var galopp senast gör att jag vill gardera. Går den iväg och får överta ledningen tror jag den är klar. 12 Born in the U.S.A imponerade på mig senast, men de satsar mot nästa helg och körs nog så länge som möjligt i ryggar, men är så bra att det kan räcka. 5 Je T´aime Ruinart gillar distansen och trivs i volt, kan öppna bra och är mitt tips på ledare och skulle hästen få bestämma en bit kan det räcka.

Rank: 3, 12, 5, 9, 10, 1, 6, 8, 7, 4, 2, 11

Avd2: 8 Propulsion är bästa hästen, körs framåt och vinner med ryggresa eller från dödens. Jag tror det är så enkelt. 10 Ringostarr Treb kan vinna om den får en perfekt resa, 6 On Track Piraten om den får ledningen och 2 Dante Boko om den får ledningen och bestämma.

Rank:8, 10, 6, 2, 3, 1, 9, 7, 4, 5

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från skaraslätten har vi fina tävlingar att se fram emot ikväll där jag hittat två bra vinstchanser. V64-1 Ikväll är 8 Just Wait And See tillbaka ... Läs travtips

Umåkers stordag för året är här!Guldbjörken, Berth Johanssons Memorial och Vårbjörken gör omgången till en stjärnglänsande och klassig sådan.Här är ... Läs travtips