Dagens Dubbel Åby 15 december » 15 dec. | Jimmie - Travstugan.se

Dagens Dubbel Åby 15 december

Dagens dubbel och jag spikar i en avdelning och streckar några i den andra. Vi inleder med ett klass 1 försök och avslutar som oftast med bronsdivisionen.


Avd1: 4 Bear Hope har gått tuffa lopp och kan trots allt öppna hyfsat vilket gör att man hamnar bra på det, när det sedan lagt sig kliver Goop in och kanske övertar ledningen. Sedan kontrollerar man fältet och bara vinner? Spik på dagens dubbel. Garderar man är det självklart 5 Martin de Bos som är en bra häst som ibland har svårt med tempot på V75? 3 Man o´War och 2 No Comment kan öppna bra och få bra resor. 1,8 kanske också ska med om man garderar.

Rank: 4, 5, 3, 2, 8, 1, 10, 6, 7, 12, 9, 11

Avd2: 3 Exclamation Mark spetsar nog och kan bli svår att nå men jag ser dock två hästar som är bättre och dessa ska streckas före spetshästen som dock är given om man ska gå utanför de två bästa. 2 Tuxedo Bi brukar gå barfota men jag tror inte man kommer till Sverige om man inte tror på toppchans och måste med, har hög klass. 8 Hawk Cliff kördes extremt offensivt senast och hittar man lite rätt nu tar man kanske ner alla tillslut.

Rank: 8, 2, 3, 5, 10, 12, 6, 4, 1, 9, 11, 7


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla ... Läs travtips