• Hem
  • V86 Solvalla/Jägersro 3/1 2018

V86 Solvalla/Jägersro 3/1 2018

Dags för årets första V86 kryddad med JACKPOT!
Missa inte att säkra dig andel på 50 & 125 kr (som analysen bygger på); https://tillsammans.atg.se/utl...

V86-1
Tunt men öppet lopp!


3 Amour du Coglais
var riktigt förbättrad senast och levde äntligen upp till sin kapacitet. Distansen denna gång är i längsta laget men med tanke på intrycket senast är åttaåringen det klara förstastrecket. 4 Dragster är bra i grunden och är åter i Sverige. 5 Ferrari Keivitshof är lite svårbedömd men får inte nonchaleras om han skulle vara fräsch. 6 The True F. är bäst i tät och ska räknas tidigt om Takter lyckas placera honom där.

V86-2
Lovar att det är bra chans felfri!

5 Digital Promise kommer från två raka galoppmisslyckanden vilket såklart inte inger förtroende. Hästen känns dock klart bäst i loppet och felfri kan det vara så enkelt att hon vinner.
6 Putinthepower har övertygat och skulle Kaj lotsa honom till tät är det en bra chans.
1 Yankee Boy
har ett spännande läge och fastnade med sparade krafter senast. Blir spännande att se med lucka i tid eller från tät. 10 Inertial är van att möta tuffa hästar och räknas trots 20 tillägg.

V86-3 
Batman tar inga fångar!

6 Batman Godiva (spik 125kr andelen) står för klassen i gänget och felfri handlar det om en mycket bra segerchans. Det gäller för Ingves att få iväg fyraåringen felfri och kanske sedan kan avancera mot tät. Bakom vill jag varna för tokdraget 1 Maryland som inte fick något riktigt test senast i ny regi. Jänkarvagn på och perfekt smygläge gör att jag streckar till 1%!

V86-4 
Staketbygget fortsätter om inte distansen sätter käppar i hjulet!

9 Sigel Garline (spikas 50 kr andelen) har verkligen hittat rätt på slutet och möter passande motstånd. Det som talar emot seger är att distansen är i kortaste laget, men litet fält gynnar femåringen och utan strul vinner han. 4 Divine är rejäl och kanske kan köras till tät. Räknas tidigt men kusken är ingen stjärna. 7 Coys Rain är bra i grunden men har inte levererat på slutet. 10 Hitman Hearns kan också lite i grunden men måste höja sig ett snäpp.

V86-5
När Annie saknar moral vinner min Darling!

5 Silver Annie spikade jag senast i ett skrämmande dåligt lopp och då vann hon enkelt efter en perfekt resa. Hästen har dock problem med skallen och borde få problem att sätta nosen först denna gång. Spikar istället 3 Darling Hornline som inte heller vinner lopp på rullande band. Möter dock enklare hästar än vanligt och det ser upplagt ut för tät. Sedan har jag svårt att se någon av de trötta stona passera henne till slut.

V86-6 
Dålig favorit bäddar för skräll!

11 Jaguar Hill vann bekvämt från tät senast men startar med helt andra förutsättningar nu. Känns som en tveksam favorit och bara en av många för mig. 3 Nicegift C.C. har ingen riktigt skalle men formen är fin. Kan även sitta i ledning och ska då slås. 2 Dino Dollar är en fin häst och från ett perfekt läge måste femåringen räknas. 6 Illinois Sund blev det fel för senast men får inte nonchaleras om det löser sig. 5 Zoom Zoom avslutade rejält senast och blir farlig med klaff. 12 Largo är bäst i den främre träffen, men kanske kan Sundberg köra sin springare till dödens. 10 Pikachu Face är kapabel och är intressant med lopp i kroppen.

V86-7 
Jag blir i alla fall inte chockad om Juulen kommer sent!

2 Chock Nock tycker jag ser ut att vara hästen i loppet och läget blev perfekt för den trögstartade dansken. En fin chans om det skulle lösa sig med löpningsförloppet.
5 Le Vicomte låter det bra på från stallet och det kan bära av till tät. Blir då inte en lätt nöt för övriga att knäcka över Jägersros nerförsbacke. 9 Karl Sjöhammar är inte så tokig och kan få rygg på Chock Nock under slutrundan. 10 Illuminati verkar vara rejäl och måste passas trots ett tråkigt utgångsläge.

V86-8 
Bankar in spiken!

4 Qahar Q.C. var enorm efter inledande galopp senast och det är helt enkelt en toppchans. Möter liknande motstånd men denna gång är distansen ett halvvarv längre vilket är ett stort plus. Ohlsson varnar för att Solvallas bana skulle kunna vara lite för lös för att passa sjuåringen optimalt, men det verkar inte ha ställt till något bekymmer tidigare. Omgångens klart bästa spik!

Gillar ni mina tankar får ni gärna haka på med en andel eller två.

Lycka till!

// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll riktas blickarna mot Åby där vi i montéloppet bland annat får se Blue Snapper gå mot ny seger. V64-1Jag tycker 3 Whipped Eggs trots allt höll ... Läs travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips