• Hem
  • Emelie
  • V86 Bergsåker/Solvalla 6 december 2017

V86 Bergsåker/Solvalla 6 december 2017

En riktigt klurig omgång där jag väljer att luta mig mot två starka favoritspikar!

Missa inte att säkra dig andel på 50 & 125 kr (som analysen bygger på); https://tillsammans.atg.se/utl...

V86-1
Här spikar jag 6 Månprinsen A.M. som verkligen har hittat toppformen igen. Voltstart är ett plus samtidigt som distansen är ett litet minus. Då motståndet inte håller någon högre klass räknar jag med att Melander låter sin springare avgöra säkert över upploppet.

V86-2
6 National Prince såg smällfin ut senast från dödens och frågan är om fyraåringen någonsin varit i bättre författning. Det kan bära av till tät och då är normalt sätt loppet över. Jag väljer dock att dubbla med 2 Massitj som jag hoppas kan fånga upp storfavoriten från start och sedan borde köras i tät. Där är hästen obesegrad på två försök och blir inte lätt att ta sig förbi.

V86-3
Ett mycket klurigt montélopp där man måste gardera brett för att kunna känna sig säker.
15 Spitcam Jubb ska bli intressant att se och känns som loppets förstastreck. 12 Narold Vox samt 13 Uzo Josselyn är också kapabla hästar som måste räknas tidigt. 6 New Generation rids av Sofia Adolfsson och måste tas på allvar. Ett extrem öppet lopp helt enkelt.

V86-4
9 Romance Amok har verkligen imponerat mot stentufft motstånd och tål att göra jobbet själv. Skor på känns som ett minus men måste ändå räknas mycket tidigt. Vill varna för 3 Sheilah Laday, 6 Charmante Amok samt 10 Poem in Motion som alla är roliga streck till under 5%.
5 Maharani de Baroda känns överstreckad och rejält minus med skor. Är andrahandare i skrivande stund men bjuder på henne.

V86-5
10 Twinkle Kronos har övertygat på slutet även om det vart mot ganska klent motstånd. Möter inget stentufft gäng denna gång heller och kan bli tung att stå emot. Vill dock dubbla med 3 Mellby Elegant som vann senast efter vila. Borde vara ännu bättre med loppet i kroppen och ska slås från tät.

V86-6
Ett tvååringslopp över 1640 med voltstart känns lite som lotto. Unghästarna brukar blanda och ge i sina prestationer och är inte helt lätta att räkna på från gång till gång. De har aldrig särskilt långt till galopp och då det dessutom handlar om kort distans känns det lite som att det mesta kan hända. Väljer att strecka på rejält med hela 12 hästar. 8 Global Wild Card imponerade i debuten och är tidig om det skulle lösa sig från det stängda spåret. 7 Teton Giant Dealer var rejäl i debuten och skulle Daniel Olsson placera honom i tät tror jag att ekipaget blir svårpasserat till endast 4%.

V86-7
4 Ready Ribb trivs ypperligt över distansen och borde vinna mot lämpligt motstånd. Ulf Ohlsson ser till att placera sexåringen i tät efter en bit och sedan vet jag inte vem som ska slå honom. Hästen är obesegrad i tät och mot dåligt motstånd tror jag att statistiken håller i sig.

V86-8
Sista avdelningen borde stå mellan fem hästar. 6 Star Advisor Joli som tar hand om ledningen och är sedan hästen att slå. 4 Alkalizer Am som imponerade senast men är lite svårbedömd med skor på hovarna. 3 Indoor Voices som det var drag på senast och sexåringen är vass med rätt resa. 2 Bandit Hornline som drog ett perfekt utgångsläge och kan få ett lopp i draget.
9 Order to Fly
är en rejäl avslutare om det skulle gå lite för fort framme i täten.

Lycka till ikväll!

/Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Äntligen är det dags för V86 igen. Denna gången ska vi pendla mellan Solvalla och Bergsåker.Med dryga 50.000kr inspelat på v86 på tre veckor så är ... Läs travtips

Hejsan på er! Vilken vecka, Staro Nashville som jag drog igång som andelsprojekt här i vintras ska alltså som ni många vet starta i Svampen på lördag ... Läs travtips

Dags för tvååringarna att göra upp. Svampen ska avgöras och därtill har vi flera intressanta lopp med utländska bidrag.Här är första kollen på ... Läs travtips