• Hem
  • Emelie
  • V86 Bergsåker/Solvalla 11 oktober 2017

V86 Bergsåker/Solvalla 11 oktober 2017

Det blir två spikar i dagens v86 eftersom jag hittat två bra lås som normalt sett ska räcka.

Första spiken finns i avdelning två 6 It´s Showtime Zaz när han väl fungerar så har han visat överkapacitet för denna klassen och med spår längre ut på vingen än sist så är chansen stor för felfritt lopp. Distans och motstånd passar bra. Kvällens bästa spik. (40 % galopp senaste 10 starterna) överkomligt hade det däremot varit 50 +% vore gardering mer aktuellt. 

Min andra spik finns i avdelning sju 4 Global Teardrop som har en riktig formtopp och är ganska startsnabb och blir väldigt svårslagen om hon hittar till spets. Kan vinna även från andra positioner. 

Måstehäst i omgången hittar vi redan i första avdelningen 8 Beau Mec som nu ska gå barfota runt om och hästen är inte så startsnabb så spåret spelar ingen större roll för honom eftersom han alltid hamnar bland dom sista. Men har ett riktigt bra sista varv och favoriten Queer fish är lite orutinerad i sådana här gäng kan jag tycka. Men visst är han bra och kan absolut vinna. Så därför låser jag på dessa två. 

Skrällen hittar vi i avdelning åtta 7 Test drive som kanske är miljonhästen i kvällens omgång. Han har visat att han hör hemma i dom bästa loppen för fyraåringskullen och har blivit nedstruken ett spår här efter Policy of Truths strykning och han kan överraska. Cyber lane vann Derbyt men här känns det tufft och detta är ett garderingslopp.

Vill du spela med mig ikväll? Missa inte att säkra din andel https://tillsammans.atg.se/inb...

Lycka till!

// Emelie

Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Helgens midsommartrav inleds med midnattsomgång uppe på Dannerotravet. Startiden är sen och bland loppen vi bjuds på är High Coast Midnight Race den ... Läs travtips

Midsommarhelg vilket betyder V75 från Kalmartravet! Kalmarsundspokalen och Stoeliten blir två höjdpunkter.Här är mina tidiga funderingar ... Läs travtips