V64: Klampenborg och jackpot

Dags för en rafflande V64-omgång från Danmark och den bildsköna galoppbanan Klampenborg, samt en miljon extra att spela om i jackpot. Flera stora fält kan bädda för riktigt fin utdelning till den som lyckas hitta samtliga sex vinnare! 

V64-1

Vidöppet är nog en underdrift att säga när omgången inleds med elva orutinerade tvååringar som inte har segrat i löp ännu. Då distansen är relativt kort och mäter 1400 meter, kan det dock vara klokt att strecka hästar med spår långt in - då det gäller att vara med i den främre träffen direkt och inte hamna på efterkälken i starten. Samtliga lopp rids för övrigt på gräsbana den här dagen, vilket givetvis också är en viktig faktor att ta i beaktning när V64-systemet ska komponeras. Jag väljer att gardera samtliga hästar i det första loppet och hoppas helt enkelt på en superskräll. Ska jag nämna någon så tror jag lite extra på 6 My Vision och Elione Chaves. 

V64-2

Desto mindre fält här och till start har vi enbart sju hästar som ska göra upp om segern över hetsiga 1200 meter. Tror mycket på 5 My Jamil, där jag är inne på att det blir ledningen från start till mål för denna rusartyp - som tidigare visat att han trivs mycket bra över kort distans. Han möter dock ett gäng tuffa motståndare och jag streckar även 3 Noifsandbuts, 4 No Nay Naughty och 6 Double Two.

V64-3

Kortlopp igen över 1200 meter och jag fortsätter att tjata om 3 Captain America, som trots sina tio år fyllda verkligen visar att han fortfarande trivs bra på tävlingsbanan. Där han blixtrar till och levererar mycket fina prestationer med jämna mellanrum. Tror att det korta distansen passar perfekt samt att en "utflykt" till Danmark kan vara det som gör att han känner sig extra kaxig just den här söndagen. 5 Saint George blir dock ingen enkel match och det finns ett flertal andra, mycket fina hästar med i loppet som säkert vill vara med och göra upp om det. 

V64-4

Omgångens första spik dyker upp här och heter 5 Sena, som rids av Mikkel Johansen från Danmark. Visserligen en något orutinerad jockey och att vinna löp på V64 där klassen ofta är väldigt hög, är minsann inte helt enkelt. Men efter det Sena har uppvisat på tävlingsbanan hittills, tror jag dock att hon är såpass bra att det inte spelar någon större roll hur många lopp jockeyn har ridit. Hon vet precis var mållinjen ligger och min analys är att hon är en solklar vinnare. Så länge ekipaget bara kommer iväg någorlunda bra i starten, det vill säga.

V64-5

Lurigt värre ytterligare en gång och i detta stora fält ligger det kanske en skräll på lut? Det är nämligen fjorton (5 Icebreaker är struken) 3-åriga skandinavienuppfödda hästar som ska göra upp om segern över 1600 meter. Då ett flertal av hästarna aldrig har mötts i löp tidigare, känns det lite klurigt att bedöma hur de står sig mot varandra? I tillägg till att ett flertal fortfarande är något orutinerade. Två hästar med bra startspår, som dessutom har visat god form och fint kunnande är i vart fall 1 Admiralty Law samt 2 Charter Party. Båda är helt klart tidiga streck på min kupong. Garderar dock ytterligare, då loppet som sagt är svårlöst på förhand.

V64-6

Värdet är förhoppningsvis högt när det är dags att summera eftermiddagen på Klampenborg. För jag tror inte att det kommer stiga särskilt mycket efter V64-6, där 10 King David som rids av Oliver Wilson blir hårt betrodd och bör ha en mycket god chans att få segerdefilera. Trots startspår längst ut i banan. Nej, dessa rundar King David ute i spåren över de 1800 meter som ska ridas! Gäller att inte krångla till det i onödan ibland. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips