Superjackpot på Jägersro med skrällpotential

Efter en otroligt svår måndagsomgång, där samtliga system var borta ur leken redan efter fem avdelningar, väntar nu hissnande nio miljoner kronor till en ensam vinnare ikväll. 

Tidiga jackpot-analysen

V64-1
Blir en hel del fokus på 1 Suarez här, som kommer köras av ingen mindre än Johnny Takter. Kusken som nu gör efterlängtad comeback på tävlingsbanan efter lång frånvaro och givetvis vore det superkul med seger direkt! I detta lopp över lång distans säger jag dock syn på den stora favoriten och vill framför allt framhålla Stefan Perssons kanon 3 Benjamin S.H. som verkar bli allt för lite streckad. Han kan otroligt mycket de dagar han fungerar! Även 2 Atlas Font känns spännande från ett fint läge, och kommer dessutom med full form till denna start. Glöm inte heller 8 Ingesson, trots läget. Samt 6 M.T. Oscar som är härdad mot tuffa hästar och därför kan känna sig lite extra morsk ikväll över upploppet. 

V64-2
En startsnabb italienare på "spetsbanan" Jägersro, över kort distans med autostart. Det är otroligt mycket som talar för att 4 Bucintoro R.L. tar ledningen direkt och stannar där hela vägen in i mål. För er som inte känner till hästen särskilt väl, ståtar han dessutom med tre raka segrar. Trots att det handlar om årsdebut samt premiär i Sverige - känns han huvudet högre än övriga konkurrenter. Spekulerar ni i favoritfall, så bör 9 Sebbe Cee vara lika klar andrahandare. Startspåret är dock lurigt i det andra ledet bakom bilen. Krävs både en del tur med positionerna, samt att han är riktigt bra för dagen för att hinna kliva förbi samtliga. 

V64-3
Trots enbart sju hästar till start, känns detta medeldistanslopp med voltstart rätt klurigt ut på förhand. I synnerhet då dessa högklassiga hästar dessutom är utspridda över tre volter. 
Första tanken är att hemmahästen 7 Ferrari Sisu bör plocka in samtliga tillägg och visa sig starkast över upploppet med lopp i kroppen nu. Det som talar emot är dock en relativt snabb bana, där ledningen brukar betyda lite extra fart för ledaren den sista biten. Blir det starke 3 Global Warrior tillsammans med Johan Untersteiner som tar hand om taktpinnen direkt? Eller lyckas Hanna Lähdekorpi svara upp, och testar hon i så fall att köra sin 1 Quite Special där hela vägen? 4 Staro Leonardo är spurtstark och kanske får loppet? 5 Ultion Face är en riktigt pansarvagn, och lyckas han hålla ihop benen i starten blir det nog knappast ett defensivt upplägg.. Känslan är helt enkelt - en eller alla på kupongen! 

V64-4
Inte riktigt lika hög klass i detta lopp, med ett fåtal undantag. Peter Untersteiner ska nämligen debutera med nyförvärvet 4 Kinky Steel - som har ett fint facit på tävlingsbanan i Tyskland. Har dock inte startat sedan augusti månad 2020 och formen är därför ett frågetecken? Även om han givetvis kan visa sig helt överlägsen direkt, på klasshästens vis. Med jackpot-pengar att spela om känns en gardering dock given här! Pass upp för Conrad "Connie" Lugauer som startar 1 Austin, läget är intressant och formen är helt klart på gång på den kanten. Kanske rentav blir rygg ledaren här? Vid lucka kan allt hända. 3 Staro Peanut kan öppna kvick bakom startbilen och kanske lyckas ta sig till ledningen direkt? Blir i så fall hästen att slå. Gjorde ett riktigt bra lopp i sin tävlingscomeback och bör knappast vara sämre den här gången. Även 2 Danilo H.B. står bra till för en fin resa och levererade ett riktigt fint upplopp i sin senaste start. Tror att loppet är låst med denna kvartett och hittar i allvarlighetens namn inget där bakom som bör kunna hota i segerstriden. 

V65-5
Äntligen ett stolopp på schemat! Kan definitivt vara just här som det skräller till riktigt ordentligt. Mitt förstastreck blir 7 Joyo som gjort det otroligt bra på slutet. Hittar hon till ledningen kan loppet vara över. Är dock långt ifrån säker på att så blir fallet. Särskilt inte då värsta motbudet på förhand, 6 Maroma Wibb har startspår innanför bakom bilen och dessutom är anmäld barfota runt om. Luktar körning om ledningen lång väg! Den senare har dock pausat från tävlingsbanan sedan oktober 2020, vilket givetvis kan vara både positivt samt negativt. Skulle det bli överpace i loppet, vill jag varna för både 1 Miriam Håleryd samt 4 Crazymonsterheart. Två lägesgynnade tjejer som kan serveras fina resor i detta medeldistanslopp med autostart. Kanske inga vinstmaskiner något även respektive tävlingsrad tydligt visar. Men båda två har gjort fina lopp i skymundan på slutet och bakom förhandsfavoriterna känns det öppet. Brukar då vara framgångsrikt att markera kryss för skickliga kuskar, som ofta hittar rätt i loppen. 

V64-6
Pengarna ska fördelas och förhoppningsvis kvarstår våra kuponger, samt att värdet är kittlande högt inför det avrundande loppet. Här gäller det att vara extra observant, i jakten på full pott. Det har nämligen dykt upp två sena strykningar. Något som påverkar förutsättningarna en hel del i det här voltstartsloppet över medeldistans.

För det första kan den stora förhandsfavoriten 4 Under Armor få en bättre start när 6 Catch The Day N.O. inte längre finns med i startlistan. Något som konkret innebär att hästarna på den första volten ofta får lite mer utrymme i starten. Som i sin tur alltså skulle kunna innebära att det annars, snäva fjärdespåret blir något enklare att komma iväg felfritt ifrån. Dessutom har 9 Verdetto R.L. också lämnat återbud. Något som kan öka andrahandsfavoriten 8 Atos Dei Veltris vinstchans. Med tanke på att han inte längre har häst direkt utanför sig i starten - och förmodligen kan styra ut i andraspår, och på så sätt slippa bli fast invändigt. 

Om analysen ovan stämmer, kan det räcka med två streck i avslutningen. Vill dock även tända varningslampan för en riktig megaskräll som jag tror mycket på. 5 Dandit är nämligen också gynnad av strykningen utanför honom i starten. Lyckas Victor Rosleff lotsa iväg denna Axel Jacobsen-tränade valack efter självaste Triton Sund felfritt i starten, vågar jag lova att han kommer bli riktigt tuff den sista biten med ryggresa och full attack den sista biten... 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är en tämligen öppen lunchomgång på Mantorpstravet denna torsdag. Spiken faller in på en som lyckligtvis agerar livvakt åt systemet! V4-1 Med ... Läs travtips

Norrländska banorna fortsätter med tema "midnattstrav" när torsdagens V64 inleds klockan 21:06 med Midnight Race!Jag drar in tre(!) spikar och ... Läs travtips

Dannero kör verkligen midnattstrav med Dagens Dubbel som startar 22.31 och V64 startar 21:06. Det är roliga tävlingen och det kan vara en härlig ... Läs travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips