Speltips: V64 Solvalla (Eskilstuna) » 22 feb. | Andreas Lundin -…

Speltips: V64 Solvalla (Eskilstuna)

Vädrets makter har tyvärr ställt till med nya förutsättningar inför morgondagens V64-omgång.

Som alltså flyttats från Eskilstuna och Sundbyholmstravet till huvudstadsbanan Solvalla istället, pga. problem med banan. Själv har jag tänkt ställa till med sex rätt och en bra slant in på era respektive ATG-konton. Och den planen tänker jag minsann inte ändra på, oavsett väderlek.

  • Varje andel kostar 164 kronor och systemet består av 10 stycken. Så det är alltså först till kvarn som gäller för att få mala.

Här kommer mina tidiga tankar

Avdelning 1
Den fyraårige hingsten efter självaste The Bank, blir här spelad till stor favorit och visst bör segerchansen vara god för Daniel Redéns adept 1 Ottens Hero som bör kunna försvara ledningen från ett fint startspår i volten. I så fall kan loppet vara över. Däremot tycker jag inte att det är särskilt hög klass på loppet. Vilket gör att jag kommer försöka fälla honom på ren orutin, samt att han trots allt inte har hunnit visa några stordåd än. Skrällbudet är framför allt 8 Golden Road, om han klarar det snäva startspåret på andra volten. Besitter fina fartresurser och körande Dick S Jansson tränar även hästen. Vilket innebär att ekipaget känner varandra extra väl samt varandras styrkor/svagheter.

Avdelning 2
Här vinner förmodligen Ulf Ohlsson tillsammans med 3 Versace Face, som är ytterligare en lovande häst hos firma Redén. Tror dock att 4 Global Attention som Jörgen Westholm både tränar och kör, är mer gynnad av den långa distansen. Han är dessutom startsnabb och kanske kan lyckas kuppa sig till ledningen direkt? I så fall krävs det något alldeles extra av Versace Face!

Avdelning 3

Hade det inte varit för galoppen på upploppet senast, hade jag spikat 2 Kinky Boots utan att tveka - kapacitetsmässigt är han överlägsen dessa. Men jag vill nog få ett kvitto på att det bara var en engångsföreteelse, innan jag vågar lämna honom ensam på lappen. Särskilt som Sofia Adolfsson och 7 Kaiser Soutwind har fått ett fint startspår i volten och är den förmodade ledaren. Sedan står även 6 G.R.J´s Wolverine på tur för seger. Verkar bli bortglömd den här gången, och jag tänker minsann inte ge upp den hästen innan jag fått betalt för besväret. 

Avdelning 4
Ett vidöppet lopp i ungdomsserien får nog ses som omgångens förmodade skrällopp. För även om flera av kuskarna som deltar både är skickliga och mycket lovande, hittar vi med handen på hjärtat inga kanoner bland våra fyrbenta vänner. Av lopparkivet och resultatraderna att döma i vart fall. Rådet blir därför att strecka på så mycket ni bara orkar och har råd. Ska jag nämna min förstarankade häst så är det utan tvekan 8 No Tender Spot, då han körs av en av mina absoluta favoriter bland de mindre rutinerade kuskarna. Nämligen Isac Lindberg, som sällan gör bort sig i loppen och verkar vara en mycket sansad och klok kille. 

Avdelning 5
Om föregående lopp inte höll någon högre sportslig klass, så har vi ett gäng riktigt fina hästar till start här istället. Däremot har varken 4 Marrakesh eller 5 Fleet Admiral fått till det på slutet, och nu handlar det dessutom om voltstart. Då det känns som att det skulle kunna gå lite hursomhelst för dessa två, går tipssnicken istället till Ulf Ohlsson igen. Den här gången med spurtkanonen 10 Zinco Jet, som ska vara i fin författning inför detta enligt tränaren. Kan säkert växla ner de flesta över upploppet, trots att det är första starten efter en längre träningsperiod. Bara han får sin smygresa och kan använda sin sylvassa speed till slut. Rysaren är annars Mika Forss tillsammans med 2 Burnhill´s Luck, som kanske får fuska bort en del framme i ledningen. Verkar i alla fall vara en stark rackare som säkert kommer att köras i ett jämnt, högt tempo för att inte bjuda in hästarna på tillägg... 

Avdelning 6
Fantastiskt att vi har sparat det absolut bästa till sist! Här dyker nämligen tisdagens bästa spik upp, i form av 4 Västerbo Vixen - som kommer från formstallet Oskar Kylin Blom. Den snabbfotade damen med Timoko som pappa, visade riktigt fina takter på Gävle nyligen då hon bara länsade undan från ledningen efter att ha startat riktigt snabbt bakom bilen. Här tror jag på favorit i repris och hoppas för egen del att många spelare nonchalerar henne nu, efter den senaste insatsen där hon var blek. Den gången sprang hon dock med punktering och distansen var dessutom något längre. Känner mig därför rätt trygg i att det blir snabb revansch, över de 1640 meter med autostart som väntar.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

KORT OM OMGÅNGEN; Segerrikt tema! Vad man framförallt fastnar för kring torsdagens V64-omgång är att det i flera av loppen startar segerrika hästar. ... Läs travtips

Jackpot och läge att gå "all in" ikväll Tisdagens omgång från Solvalla (flyttades från Eskilstuna) blev inte direkt något att hänga i julgranen, med ... Läs travtips

Dags att besöka Romme denna härliga lördag och det är med en härlig revanschlust vi kliver in i denna omgång och nu är det väl dags att ta betalt ... Läs travtips

En spännande V75 omgång från dalatravet och Romme väntar denna helg. Många fina hästar och lopp att se fram emot och det ser på förhand ut som att ... Läs travtips