Speltips Paris: mycket god chans att bli trea

Prix René Balliére 2021

Det är ingen riktig sommar utan storloppet Prix René Balliére, som alltid avgörs sista helgen i juni nere på den stora Vincennes-banan utanför Paris.

Däremot körs detta Grupp 1-lopp på den "lilla" banan över distansen 2100 meter med autostart. Vilket gör att det inte främst är hästarnas styrka som är avgörande i just det här loppet, till skillnad mot många andra storlopp på Vincennes. Dock hamnar mitt platsspel den här gången ändå på ett styrkefenomen. Den åttaårige hingsten 3 DETROIT CASTELETS är härdad i tuffa gäng och dessutom har han visat riktigt fin form de senaste veckorna. Han har placerat sig bland topp tre i tre av sina fyra senaste starter. Med ett smaskigt utgångsläge den här gången kommer han förhoppningsvis att få en bättre resa än många av konkurrenterna, i detta lilla fält på enbart tio hästar. 

Vi testar ett platsspel och håller tummarna för att körande David Thomain serverar hästen en bra resa. Då borde det kunna bli en tredjeplats enligt min mening. För både Face Time Bourbon och Davidson Du Pont bör placera sig överst på prispallen, om inget oförutsett sker. 

Stort lycka till på liret.
//Lundin

Ps. Vill ni även vara med på ett spännande V4-spel där detta storlopp ingår, gör jag ett exklusivt andelsspel där det är först till kvarn som gäller.. Klicka på länken för att vara med. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips