Inför V64 på Bro Park

Högsommarvärme med galopptävlingar på en mycket fin gräsbana bäddar för? 

Det har varit långt ifrån enkelt att förutspå svårighetsgraden hittills om söndagarna, när galoppen har tagit hand om V64-tävlingarna. Förra veckan var det visserligen Grand Slam 75 istället från Jägersro galopp, men vi kunde då konstatera att det blev en mycket blygsam utdelning för dem som lyckades pricka samtliga sju vinnare. 896 kronor blev utbetalningen för full pott och favoritparaden var alltså ett faktum. 

  • Frågan är om det inte ser ut som något liknande den här veckan på V64? Å andra sidan blev det drygt 326 000 kronor i utdelning på V64 söndagen innan..

Tidiga analysen

V64-1

Ett silverhandicap över distansen 1400 meter inleder omgången och här tror jag att det räcker med en trio som urskiljer sig från mängden. Nämligen den lilla vesslan 6 Shepherd Gate, 7 Sharp Eye som är något ojämnt men kan mycket, och 8 Zamzon Zaid som kommer med två raka segrar och är mitt förstaval i loppet.

V64-2

Loppet Silverstöveln, som avgörs över 1600 meter känns som en riktigt öppen historia och här öppnar vi plånboken ordentligt och håller tummarna för att strecken räcker till. Den som har råd streckar samtliga nio hästar och håller tummarna för en riktig storskräll. Har dock en bra känsla för 2 Obeya, som det låter bra kring. Hamnar förmodligen i den främre träffen direkt från sitt fina läge och Michelle Rosenqvist har ridit väldigt bra på slutet. Dags nu till relativt låga 12% på strecken i skrivande stund?

V64-3

I omgångens maidenlöpning som rids över 1750 meter var jag länge inne på att spika 2 Never Think Twice som både har ett bra startspår, duktige Per-Anders Gråberg på ryggen och framför allt tre raka andrapris i resultatlistan. Kommer nog dock att gardera henne, med tanke på att det just har blivit ett flertal andrapris och det är för tidigt att säga om det beror på rent oflyt eller om det handlar om vinnarinstinkten? 5 Double Rock är härdad över länge distanser och kommer att spurta vasst den sista biten med Ellione Chaves i sadeln. Streckar även två till som känns intressanta bakom denna favoritduo.

V64-4

Loppet heter "Sunday Special" och förstapriset ligger på hela 100 000 kronor! Känns verkligen som omgångens skrällopp och här blir det nog mycket positioner samt dagsform som avgör vem av dessa femton hästar som är först över mållinjen. 12 Queen of Skara har varit en liten besvikelse på slutet då jag väntat mig mycket mer av henne. Med risk för att den fina formen är på väg bort sätter jag ett streck för henne igen. Mest tror jag på 7 All my Lovin och Jacob Johansen, samt 10 Milton med duktige Andreas Tapia Dalbark som äntligen är tillbaka på hästryggen igen efter en liten tids frånvaro pga. skada. Nöjer mig dock inte där, utan plockar med ett par till på kupongen. 

V64-5

Guldhandikapp för 3-åriga och äldre hästar. Kan fort bli en dubbel för Jacob Johansen här som jag tror vinner loppet med 12 Manassas, trots startspåret. Senast var nog distansen i det längsta laget, men han visade fin form och gick i mål som fyra. Måste dock ha med 13 Espen Hill på lappen också, som varit extremt bra på sistone och definitivt kommer att dyka upp i segerstriden. Resultatraden är extremt smickrande och Manassas får definitivt inte ha någon dålig dag. 

V64-6

Stewards cup avrundar omgången och det är ett kortlopp över 1200 meter som gäller när pengarna ska fördelas denna söndag i mitten av juli månad. Tio hästar till start just nu, och trots att han startar längst ut och inte får hamna för dåligt till i starten, kommer jag att chansa och lämna 11 Visiteur du Pom ensam på kupongen. Här snackar vi en sylvass speedkula som verkligen trivs över den korta, snabba distansen som nu väntar. Verkar på förhand främst vara 4 Ramone emot - men jag tror att Visiteur är den bättre av dessa två för dagen. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips