V65 tips

Gratis V65 travtips från våra experter

Vanliga frågor och svar om V65

Vi får ofta många frågor om V65 och vi har därmed valt att samla dessa här. Här uppdaterar vi med de frågorna och svaren för att underlätta för er. Är det något du undrar över, som inte finns här så tveka inte har att höra av er till oss!

💵 Var hittar jag speltips till V65?

Du hittar våra V65 tips enkelt genom att klicka här.

📅 Vilka dagar är det V65?

Dessa dagar körs V65

 • V65 Måndag (Spelstopp: 19:00)
 • V65 Tisdag (Spelstopp: 19:00)
 • V65 Torsdag (Spelstopp: 19:00)
 • V65 Fredag (Spelstopp: 19:00)
 • V65 Söndag (Spelstopp: 14:00)

📃 Vart hittar jag resultat på V65?

Du hittar senaste V65-resultaten enklast på atg.se/resultat. Det går dock även att hitta på TV4s text TV.

📺 Hur ser jag V65 live?

Du ser V65 gratis på atg.se. Varje fredag ser du även V65 live direkt på Cmore.

💰Vad betyder jackpott på V65?

Jackpot innebär att det finns extrapengar i potten. Om det blir så låg utdelning i en omgång att pengar inte betalas ut på fem eller sex rätt flyttas potten till nästa omgång. Samma princip gäller även om ingen får fem eller sex rätt.

📱 Var kan jag spela V65?

Spelformen V65 tillhör ATG och kan därför endast spelas på atg.se eller hos närmaste ATG-ombud. Du hittar ATG-ombud över hela Sverige.

✅ Hur rättar man V65?

Besök atg.se och klicka sedan på Rätta > Resultatkalender > Välj dag > Välj spelform. Då får du automatiskt upp V65 resultat för den specifika omgången. Du hittar även V65 resultat på travstugan.se. Du får fram resultatet genom att klicka på ett av alla V65-tips för den specifika omgången du letar resultat för – då får du fram vinnaren i varje lopp samt utdelning för fem och sex rätt.

❓ Vad innebär reserver på V65?

Om en häst du har spelat blir struken – eller diskad i voltstart – får du istället in din första reserv på V65. Blir två hästar du spelat strukna eller diskade får du även in din andra reserv. Du kan själv välja vilka hästar som ska vara reserver – i annat fall bestäms reserver enligt insatsfördelningen vid tiden för inlämning.

Med andra ord väljs reserver efter hur spelarkollektivet valt att fördela sina insatser. Tanken är att det ska öka dina chanser att vinna. Fram till 20 mars 2017 valdes reserver efter turordningen – en ranking som var baserad på startpoängen. Den var baserad på resultaten i hästarnas fem senaste lopp.

Du ser alltid på din spelkupong vilka reserver du tilldelats på V65.

OM V65

V65 är en spelFör att vinna på V65 behöver du hitta vinnaren i sex eller fem avdelningar. Hur stor din vinst blir beror på hur många andra som lyckas hitta alla vinnare, detta eftersom potten fördelas broderligt mellan spelare som lyckas. Blir du ensam om sex rätt vinner du hela potten i sexrätts-poolen.

BRA ATT VETA OM V65

För att vinna på V65 behöver du hitta vinnaren i sex eller fem avdelningar. Hur stor din vinst blir beror på hur många andra som lyckas hitta alla vinnare, detta eftersom potten fördelas broderligt mellan spelare som lyckas. Blir du ensam om sex rätt vinner du hela potten i sexrätts-poolen.

Hur V65-potten fördelas

Den totala potten fördelas jämnt mellan sex respektive fem rätt. Om ingen lyckas hitta sex rätt flyttas potten till kommande omgång. Det innebär att det blir jackpot. Samma gäller även om alldeles för många hittar sex rätt och utdelningen understiger 15 kronor. Hur utdelningen ser ut för sex respektive fem rätt beror således på hur svår omgången varit för spelarkollektivet.

Kostnad V65

Priset för att spela på V65 beror på hur många hästar du streckar i respektive avdelning. En häst innebär en rad och priset per rad är 1 krona. Det totala priset får du fram genom att multiplicera antalet hästar i alla avdelningar med varandra. Då ser du vad din kupong kommer kosta att lämna in. För att hålla priset nere rekommenderas du att spika i åtminstone två avdelningar.

Spela på V65 fem dagar i veckan

V65 körs varje torsdag, fredag, lördag och söndag och står i lite bakgrunden rent sportsligt för ATGs större spelformer som V75, V86 och V64. På fredagarna är dock V65 en sportslig höjdpunkt och körs oftast på eftermiddagarna och därmed brukar omsättningen vara lite högre.

Följande dagar körs V65

 • V65 Måndag (Spelstopp: 19:00)
 • V65 Tisdag (Spelstopp: 19:00)
 • V65 Torsdag (Spelstopp: 19:00)
 • V65 Fredag (Spelstopp: 19:00)
 • V65 Söndag (Spelstopp: 14:00)

Skillnaden mellan V65 och V64

Spelformerna V65 och V64 är rätt lika varann faktiskt. Den stora skillnaden är att vinstpotterna fördelas lite annorlunda på V65 där man delar ut vinstpengar på på sex och fem rätt medan V64-potten fördelas på 4,5 och sex rätt.

Många blandar ofta ihop dessa två spelformer och därför har ATG valt att färglägga V65 i en röd färg och V64 i orange.

V65
V65

SPELA PÅ V65 - TRAVSTUGAN LÄR DIG

Om du vill spela på V65 kan du välja mellan att spela på ATG i din dator, mobil eller surfplatta. Du kan också välja att lämna in kupongen hos närmaste ATG-ombud. Spelar du V65 online räknar datorn ut kostnaden automatiskt.

Spelar du ditt V65-system i ett ombud måste du räkna ut priset själv. Det kan tyckas svårt men det är väldigt enkelt. Du multiplicerar bara antalet streck i varje avdelning med varann och avslutar med att multiplicera med radpriset.

Exempel

 • 3 x 1 x 2 x 4 x 1 x 5 x 1,00 kr = 120,00 kronor

Endast V6

Tidigare har det varit möjligt att spela för endast sju respektive åtta rätt på V75 och V86. Det innebar att vinsten dubblerades. ATG valde att ta bort denna möjlighet på nämnda spelformer men fortfarande är det möjligt att spela endast för sex rätt på V65. Genom att spela V6 har du endast möjlighet att vinna pengar på sex rätt. Fördelen är att vinsten dubbleras när du vinner. Det är dock helt frivilligt och behöver inte alltid vara det rätta valet eftersom många spelar ''endast V6'' kan ibland utdelningen på 5 rätt bli extremt hög.

 • Ett tips är att alltid innan du lämnar in din kupong om du har kryssat för ''endast V6''

Spela V65 i mobilen

Under våren 2019 lanserade ATG en ny app som finns tillgänglig för både iPhone och Android. Där kan man enkelt spela sin V65-kupong eller läsa dom senaste V65 resultaten.

📱 Ladda ner ATGs applikation här för Iphone

📱 Ladda ner ATGs applikation här för Android

TRAVSTUGANS V65 TIPS OCH TRICKS

Andelsspel på V65

Har man dåligt med tid att läsa på inför V65-omgången är ett av tipsen att spela tillsammans med vänner och bekanta.

Andelsspel är ett verktyg som från att som gör det möjligt för flera personer att spela tillsammans - i ett lag. Det bidrar till att kassan blir mycket större vilket gör det möjligt att få med flera hästar på kupong och chansen ökar därmed att ni vinner.

För att starta ett andelslag på V65 med dina vänner klickar du här sedan klickar på fliken ''andelsspel'' ovanför kupongen. Du bestämmer sedan kostnaden per andel, och du bjuder in dina vänner via länk, sms eller mail. När alla vänner har köpt en andel och du har tillräckligt mycket pengar i kassan för att lämna in kupongen klickar du på spela.

I Travstugans facebookgrupp ''Travsurr'' hittar man alltid flera personer som delar sina V65 tips och där kan man även köpa andelar i andras V65-system. Klicka här för att bli medlem.

Harry Boy på V65

Harry Boy är perfekt om du är nybörjare eller vill lägga ett spel eDen största vinsten hittills på V65 är ca 11,7 miljoner och inträffade i september 2005 nkelt och snabbt. Du bestämmer vilken summa du vill spela för och sedan låter du ''Harry'' göra jobbet åt dig. Du kan dessutom prenumerera på Harry Boy eller köpa en påse och få spel till flera olika tävlingar.

Den största vinsten hittills på V65 var ett Harry Boy-system och det inbringade ca 11,7 miljoner och inträffade i september 2005.

Klicka här för att köpa en Harry Boy på V65.

V65 Tips På Travstugan

Travstugans V65 Tips

Experter på Travstugan tippar V65 när och om det är spännande omgångar. Intresset för V65 är tyvärr inte jättestort och därför har våra experter beslutat att fokusera på andra spelformer såsom V75 och V86. Det betyder att V65 tips publiceras mer sällan än V75 och V86 tips. Om du vill vara säker på att inte missa V65 tips som publiceras är tipset att följa oss på FB och Twitter.

Travstugan Community Tippar V65

Medlemmar i Travstugan Community väljer alltid själva vilka dagar och vilka spelformer de tippar. Du kommer därför hitta V65 tips med jämna mellanrum på hemsidan och för att inte missa tipsen är rekommendationen att följa oss både på sociala medier. Så fort tips publiceras på Travstugan.se meddelas det om det via inlägg på både Facebook och Twitter. Bara att följa oss!

V65 RESULTAT OCH UTDELNING

Du hittar resultat och utdelning på V65 enklast genom att gå in på atg.se och klicka i stora menyn. Klicka sen på ”Rätta” och välj ”Resultatkalender”.

Nästa steg är att välja tävlingsdag i "rullgardinen" och i tur och ordning spel och bana nedan. Då får du fram både startlista, resultat och utdelning för 6 och 5 rätt.

För att hitta resultat och utdelning i ATGs mobilapplikation klickar du på fliken resultat längst ner på skärmen. Längst upp kommer det upp en röd V65-symbol. Klicka på symbolen så får du automatiskt upp resultat och utdelningar från senaste omgången på V65.

Vill man se äldre resultat kan man enkelt ändra datum under rubriken ’’resultat’’.

V65 resultat på text-tv

På TV4:as text-tv går det att hitta spelresultat från både Svenska Spel och ATG om man vill fortsätta läsa resultaten via tv:n. Du hittar också resultat och utdelningarna från V65 på https://www.texttvresultat.se/...