Björnkollen » Gratis travtips av Björn Goop varje V75 omgång »…
  • Hem
  • Björnkollen
Goop Bjorn mal 02

Björnkollen

Björnkollen - travtips till varje V75-omgång

Sveriges segerrikaste kusk genom tiderna, Björn Goop delger varje fredag sina tankar om V75-omgången i sitt program ''Björnkollen'' som sänds i ATGPlay. I programmet får man rapporter om hästarna han kör på V75, men även information om andra hästar som han kanske har kört tidigare eller sett i lopp. Björnkollen ser man alltid dagen innan V75-omgången avgörs och klippet brukar finnas på atg.se runt 20:00. Björnkollen finns också som podcast och du hittar

Om Björn Goop

Björn Olov Goop

Ålder: 43 år

Född: Mölndal

Känd för: Sveriges bästa travkusk, Björnkollen

Björnkollen V75

Varje fredag publicerar Björn Goop sina tips som han filmar själv från sin mobiltelefon. Upplägget är alltid lika. Björn tar direkt upp första avdelningen och går igenom hur han tror loppet kommer bli kört. Han analyserar hästarnas startsnabbhet, och hurvida hästarna trivs i positionerna Björn tror att de kommer få. I björnkollen säger han ofta vilka hästar han vill ha med kupongen. Han väljer också ut en, eller två spikar.

Har Goop en egen häst brukar han specifikt förklara hur formen är på hästen i fråga och vad han kommer ge hästen för lopp. Det gör det enkelt för dig som spelar att analysera loppet.

Bjornkollen travstugan

Björnkollen atg

Björnkollen är en produkt som ATG gör tillsammans med Björn Goop, och därmed finns den endast att se på ATGs sajter. Framförallt så hittar du Björnkollen på ATGPlay, men den finns även på om du klickar här.

Björnkollen

ATG

Björnkollen ATG

Ingen välkomstbonus

V75-tips Björnkollen är ett program inför varje V75-omgång där Björn Goop delger sina tips och analyser inför kommande omgång. Programmet släpps på atg.se kvällen innan, och vi på travstugan rekommenderar programmet för att få en inblick om hur loppen kommer att köras och hur formen på hästarna. Vem kan inte det bättre än en av världens bästa travkuskar?


Vanliga frågor och svar om Björnkollen

När släpps Björnkollen?

Björnkollen släpps alltid på atg.se senast kvällen innan V75-omgången.

Finns Björnkollens tips till V86?

Just nu finns endast Björnkollen tillgängligt till V75-omgångarna. Det har nog sina skäl då Björn Goop både kör mycket lopp och har en stor träningsverksamhet, och trots att inte avsnitten är så långa så tar det mycket tid eftersom omgångarna ska läsas på.

Vart hittar jag senaste avsnittet av Björnkollen?

Du hittar senaste avsnittet av Björnkollen genom att klicka här. Vill du höra Björnkollen i podcast-version? Klicka här.

Hur ryggar jag Goops V75 förslag?

På ATG.se hittar du ofta en mall där Björn Goop har fyllt i sina spik och skrällförslag. Ofta kan man komplettera med några hästar själv. Annars är det enkelt att skriva ner tipsen i björnkollen och fylla i en egen kupong hos ATG. Många spelare som arbetar med andelarna i travstugans lag tar informationen som Goop delger i björnkollen och tar med dessa ideér i sina andelsspel. Klicka här för att se travstugans andelar.