Snart dags för Dacia Scoop att inta Solvalla

På söndag ska Dacia ta sig an det tuffaste motstånd hon hittills stött på!

Att våra förhoppningar sträcker sig till att hon ska göra ett bra lopp och kunna "hänga på de stora" är så långt vi vågar gå! Men en del av tjusningen med denna underbara sport som travet är, är att absolut vad som helst kan hända! Man slutar liksom aldrig att hoppas!

Att Dacia har en kapacitet utöver det vanliga vet vi, och att hon inte ens varit nära att nå sitt max vet vi också! Hon är nybliven 4 åring och visar hela tiden att hon har massor av utveckling kvar.

Utrustnings och balansmässigt spelar det ingen roll vad vi gör! Hon går bättre o bättre i både träning och tävling oavsett vad vi sätter på henne!

Att våran lilla drottning nu ska ut i det klassiska Golden Weddingslopp på V75 på Solvalla är för oss enormt stort!

Det känns som det var igår vi satt på Kriterieauktionen inne på Ströget när Linda knallade iväg till damernas, då kommer det in ett 1-årigt sto som helt coolt tittar sig omkring, trots mycket högljudda människor i baren, så stor hon där och bara tittar o klipper med öronen! Jag föll pladask för henne, det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Vi skulle inte ens köpa någon häst, men det gick inte att motstå henne, så när Linda återvände från damernas berättade de tränarkollegor vi delade bord med för henne att vi skulle ha med ett 1-årigt sto hem!

Linda säger nu att det är det bästa toabesök hon någonsin gjort... o jag kan bara hålla med!

På söndag hoppas vi att hon passerar Ströget som vinnare, för vi är redan de största vinnarna som fått den enorma äran att ha henne här hemma och att hon visar så tydligt att hon älskar oss precis som vi älskar henne gör oss till vinnare varje dag!

Kommentera inlägg

Följ Travstugan på Youtube