V86 Solvalla/Bergsåker 21 Mars » 20 mars | Tobias Nilsson -…

V86 Solvalla/Bergsåker 21 Mars

Hej på er! 

Äntligen får vi en V86 som ser på förhand ut att vara rätt spelvärd! Jag kommer gå för två spikar och dom är inte spelade över 30% tillsammans! Det innebär såklart att jag har ett system som inte jagar kaffepengar! 

En nyhet denna vecka är att jag har skrotat Trisslotten och skapat två nya system som heter ”Alla x Alla” och ”Alla x Alla Slutet”. Dessa system kommer som namnet antyder att inleda med alla hästar och det andra systemet kommer avsluta med alla hästarna. Nästa vecka kommer dessa system vara begränsade till 25 andelar och då gäller att att man är med och köper tidigt!

Som vanligt så köper man andelar HÄR!

V86-1:

Första avdelningen är ett kallblodslopp som är riktigt spelvärd och det krävs att man streckar många hästar. Knapp favorit blir 8 Lome Annar detta är en riktigt svag favorit och jag tror att Lome Annar kan få svårt att vinna här. Jag rankar storskrällen 6 Lill Maria som etta då detta är en häst som fått perfekt utgångsläge och kommer laddas här för att få ett  perfekt smygläge 2% är mumma! 3 Vill Solen gör andra starten i ny regi och var riktigt bra senast bakom topphästen Järvsörappen. Jag streckar totalt 11 av de 15 startande.

Rank: 6-3-15-14-4-8-7-1-10-11-13

V86-2:

Jag var länge inne på att spika 4 Exclamation Mark då jag tror detta är en riktig klassklättrare som förmodligen kommer vara med i några årgångslopp i år. Det är årsdebut och jag missade sjuan i lördags när jag valde att gå ifrån mina principer. Jag spikar inte en häst som inte startat på 3 månader, trots att det finns risk att det blir spets och slut. 12 S.G Charpenter är också en läcker häst som kommer från Timo Nurmos, senast fick Charpentier stryk av stallkamraten Aventador S.F men ett tolfte spår drar ner chanserna. 5 Master De Pan är en fartfylld norsk gäst som jag absolut tror kan skrälla här. 10 Mellby Fog var ute i ett billigt gäng senast och vann övertygande och jag vill absolut ha med honom. Jag har bara råd med dessa fyra hästarna bakom dessa så skulle jag vilja varna för 6 Rolex Tilly som är riktigt läcker och sköter han sig bara från detta vingelläge så kommer han sluta långt fram.

Rank: 4-12-6-9

V86-3:

Denna veckas omgång av V86 är det två kallblodslopp och det andra dyker upp här i tredje avdelningen. Jag kommer bara strecka två hästar här då jag har svårt att se att någon annan ska kunna slå dom felfria. 5 Nordby Hugin är en talang som kommer tjäna mycket pengar i sin karriär. Jag tror att Nordby Hugin kan slå enda motbudet 4 S.T.C.C Faksen från dödens. Ska det gå utanför dessa två så krävs det att båda galopperar. 

Rank: 5-4

V86-4: 

Jag fortsätter på inslagen väg med tvåhästarslås och låser detta lopp på Reijo Liljendahls fina 3 Zangone och ett sto som har en stamtavla som många skulle dö för nämligen 4 Just Stunning e Muscle Hill och Illustre November som är efter Viking Kronos! Skulle Just Stunning komma före Zangone så tror jag hon vinner. Dessa två hästar tycker jag är ett bra lås som borde räcka långt.

Rank: 3-4

V86-5:

Likt den första avdelningen tillhör den femte en av de svårare jag kommer strecka 10 hästar här och rankar 6 Marciano etta, Marciano gör debut i ny regi och detta är en fartfylld valack som är van att möta riktigt bra hästar och jag tror det är bästa hästen i loppet. 3 Mellby Juan är en häst som älskar att vinna från ledningen och kommer man dit är mycket vunnit. 7 Global Teardrop var riktigt bra senast på V75 och vann på ett fint sätt. Storskrällen är en häst jag jagat innan och det är 12 Ellieann som var riktigt bra som två senast på V75 2% nu är ett skämt! 


Rank: 6-7-2-12-10-3-4-2-9-15-13

V86-6:

För att bli framgångsrik när det gäller trav så måste man ha tålamod och lita på sig själv och sina ideér. Jag kommer inte ge upp min jakt på 8 Oceanic Clearence och jag kommer vara fräck och spika henne här. Hästen har nu gjort 3 lopp efter vila och toppformen borde vara kommande. Scarlet Knight stot vill gärna ha en smygresa för att senare spurta ner alla, här luktar det som att hon kan få ett perfekt lopp här. Jag spikar till 9% och tackar för kaffet!

Rank: 9 Reserv: 7-4

V86-7:

Jag rider på vågen när Oceanic Clearence skrällvunnit och kör spik i avdelning sju också och det är en häst som varit en flopp hittills i sin fyraåriga karriär, men som sett ut som en annan häst i år. Nu kommer man lägga på stängt huvudlag,jänkarvagn för första gången och eventuellt tar man bort bakskorna också! Jag gör det lätt för mig i detta öppna lopp och spikar 4 Sheherazade Face.

Rank: 4 Reserv: 7-1

V86-8:

Vi avslutar denna fina omgång med ett trevligt lopp över 2640 meter. Favorit blir 3 FairPlay Pellini som är en riktigt fin travare som är mer stark än speedig. Det ryktas om eventuellt barfota och skulle det bli den balansen så tror jag man kan spika. Jag väljer att gardera och jag vill ha med några riktigt bra hästar. 10 Jamie Oliver har gått från klarhet till klarhet och kommer med största sannolikhet vara med på målfotot här. Storskrällen är 9 Dino Dollar som är bättre än vad raden visar. 11 Cuarto Käbb var riktigt bra i sin comeback senast och lär vara bättre med ett lopp i kroppen och 5% är ett skämt! Jag ramar in omgången med fem hästar!


Rank: 3-10-11-9-7

Systemet är på 8800 rader och en andel kostar 100kr. Glöm inte heller bort att köpa en andel i mina roliga system där det ena systemet är alla hästarna i avd 1 och 2. Sen har jag Alla X Alla slutet där jag avslutar avd 7 och 8 med alla hästarna. Där kostar en andel 50kr. Andel köper du HÄR!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips