V86 Solvalla/Bergsåker 17 Oktober » 17 okt. | Tobias Nilsson -…

V86 Solvalla/Bergsåker 17 Oktober

Hejsan på er!

Vilken vecka, Staro Nashville som jag drog igång som andelsprojekt här i vintras ska alltså som ni många vet starta i Svampen på lördag och jag är taggad till tusen och har redan lagt massa tid på V75. Så här på förhand så är Nashville totalt bortglömd och helt felstreckad men det är ju en annan femma.

Denna V86 omgång är ganska favoritbetonad och jag kommer med största sannolikhet spela med fyra spikar och sen heltäcka resterande 4 lopp.

V86-1:

Jag tycker att 2 From The Mine är en mycket bra spik då han är väldigt startsnabb och jag tycker att sprinterdistans är hästens optimala. Just nu kommer jag spika From The Mine. Skulle det vara en dålig värmning eller liknande så ska 6 Mellby Emeralds passas likaså 3 Baronesse Ima.

Rank: 2 Reserv: 6-3

V86-2:

Jag var inne på att bara strecka två hästar i andra avdelningen, men efter ha läst intervjuer från stall Redén kring 4 High Glider så väljer jag att spika 2 Knifetown Winner som är kuskförstärkt med Björn Goop och har ett passande läge. High Glider har varit riktigt sjuk och varit ifrån ett tag och garanterat tappat form, jag tror man vill ha ett lopp i kroppen här och därför är det bara att spika Knifetown Winner.

Rank: 2 Reserv: 5-4

V86-3:

Jag är nästan i chocktillstånd när jag ser att 5 Månprinsen A.M är favorit före 2 Lome Brage. Lome Brage har toppform, är startsnabb och ska i min bok bara vinna detta. Det som gör att man kanske kan vela lite är väl att det är voltstart men det är inget som ska störa. Jag vågar nästan slå vad att Månprinsen och Lome Brage kommer vara jämnspelade när bilen rullar. När två hästar är ungefär lika mycket spelade så måste man försöka ta ställning och jag tycker Lome Brage har en straffspark och spikar!

Rank: 2 Reserv: 5-3

V86-4:

Treåringslopp där det stinker skräll! Tre hästar ska strykas men det har inte kommit ut på ATG.se ännu, de tre som ska strykas är två av dom väldigt betrodda. De som ska enligt uppgift strykas är 12 Accolade, 3 My Newtr och 4 Caipirinha P.C. Jag gör det enkelt för mig och streckar då alla. Men KLAR förstahäst är 8 Moses som nu är nedstruken två hack och ska passas.  En riktigt stor skräll är 6 Åsens Boggie som är en fin häst och nu ska man testa barfota runt om för första gången och är ett måstepå min kupong! Men strecka alla är mitt råd!

Rank: 8-1-6-7-2-5-11-9

V86-5:

Ni som följt mig ett tag måste tro att jag är helt från vettet när jag nu spikar ännu en favorit i form av 4 Global Withdrawl. Men anledningen är ganska enkel, Global Withdrawl ska galoppera eller vara sjuk för att förlora detta lopp och på V86 kan ett par storfavoriter vinna och det kan bli riktigt bra utdelning ändå.

Rank: 4 Reserv: 1-5

V86-6:

Efter gått kort i fyra avdelningar så har jag råd med massor av streck i resterande avdelningar. 7 Cactus var storfavorit sist och förlorade nu är det samma sak igen att ett orutinerat treårigt sto blir storfavorit. Jag förstår givetvis att Cactus ska ha en bra chans men jag väljer att helgardera detta lopp också. Då det kan hända väldigt mycket från en start till en annan när det är orutinerade hästar.

Rank: 7-5-3-4-9-2-1-11-6-12-8-10

V86-7:

12 Eva I.H är en märr jag är riktigt förtjust i och när hon fungerar så är det inte många ston som är hårdare. 15 Under The Counter är ständigt bortglömd och har makalös form just nu och har två raka segrar på V75. 14 Millie Millionaire blir som namnet tyder på Miljonär vid seger här och ska passas. 7 Comewithaflash har jag alltid med på min kupong och jag tycker hon är väldigt bortglömd här och snart sitter hon! 1 Miss Sober är favorit och kommer garanterat stiga men jag vill ändå strecka ett gäng här.

Rank: 12-1-15-14-13-9-11-5-7

V86-8:

När alla fyra spikarna gått in, skrällt i fjärde,sjätte och sjunde avdelningen så är det dags för ännu en skräll i sista i ett riktigt trevligt fyraåringslopp där vi får se några riktigt bra fyraåringar. 1 Freddie Silvåkra gick jag på senast och spikade, tyvärr så galopperade han då och var het, nu är det samma läge igen och man rapporterar om utrustningsändringar för att han ska gå iväg felfritt. Jag vill däremot varna lite för Frode Hamre tränade 7 Humble Hill som är en fin typ med fina resultat nerifrån Holland. 9 Green Keeper U.S galopperade senast på V75 och denna häst tål att göra mycket själv och det kanske är så enkelt att han bara vinner. Skulle 6 Load Relief gå felfritt så är detta en riktigt bra häst som jag tror kommer segerstrida till en fin procent!

Rank: 9-7-6-3-2-1-4-10-11

Systemet är på 8748 rader och en andel kostar 100kr. 

Jag vill påminna att det är ett preliminärt system och skulle någon av mina fyra spikar inte värma bra så kan det ske ändringar!
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips