V86 Jägersro/Solvalla 6 mars » 5 mars | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Jägersro/Solvalla 6 mars

Jag fortsätter på samma upplägg på analysen som förra veckan, en omgång som är lite favoritbetonad men på V86 kan ett par favoriter vinna och det blir ändå miljonutdelning!

Andelar köper du HÄR!

Omgångens bästa spik:

Avd 5: 13 Sevilla

Sevilla har verkligen blivit stabil i regi Lövgren, senast fick han ett tungt lopp och blev slagen av en för dagen bättre häst. Sevilla är huvudet högre än sina konkurrenter här och jag har svårt att se honom förlora. SPIK!

Omgångens kompletterande spik:

Avd 7: 2 Frankie Brodde

Frankie Brodde har jag varnat för här innan och även spikat. Nu är det ett bra spår och ett betydligt sämre motstånd. Jag tror att om Frankie bara sköter sig så måste det vara en mycket bra segerchans!

Omgångens tredje spik:

Avd 3: 1 Taiga Woodland

I ett väldigt svårlöst lopp väljer jag att spika en häst som var riktigt bra i sin första start på nästan 2 år då Taiga bombade till ledningen senast och ledde runt om och vann på en imponerande tid. Med det loppet i kroppen så måste det vara bra chans och jag tänker ta betalt för honom här för i nästa start lär han vara spelad mer än 30%.

Spelvärda skrällar:

Avd 1: 10 Ferry Boko

Ferry Boko gick 1.12 sista 800 senast med bra spänst i linorna över mål. I ett lopp där jag tror det kommer gå fort initialt så kan Ferry Bokos vassa avslutning fälla många!

Avd 2: Chieftain Takoda

Står 40 meter bättre till än storfavoriten tillika en favorithäst hos mig 7 Ritchie Ås. Jag tror att Chieftain Takoda kommer leda detta lopp mycket länge och det är inte alls omöjligt att han leder hela vägen och i skrivande stund är han bara spelad till 8%, FYND!

Avd 6: 2 Laptop Alley

Har aldrig förlorat från ledningen och ett av hotet om ledningen är stallkamraten 1 Leon, så jag räknar med att man kommer till ledningen och därifrån ska det bli spännande att se vad han kan åstadkomma, 1.8% är miljondraget i omgången!

Att tänka på:

  • Storfavoriten 6 Deep Pockets i sista avdelningen är en mäktig häst och bästa hästen i loppet, men han har inte startat sen slutet av november och kan behöva loppet. Favorit i fara!
  • Copaca Banana i sista avdelningen är en "varannan gång häst" och galopperar varannan gång och senast var det galopp och gången innan var han smällfin vid seger. Det kanske är dags för seger nu igen?
  • Tänk på att man nu får tävla med barfotabalans så det gäller att hålla koll på skoinformationen likväl som banunderlaget under kvällen!

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Ikväll är det norrländska Bodentravet som ger oss V64-omgången. Spikarna är två klasshästar från Ingemar Hultqvist som båda levererar.Selmer I.H. ... Läs travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Momarken! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ju ha att ... Läs travtips

Förra lördagen spelade vi in drygt 30.000kr på mina andelar och en fin slant tillbaka.  Denna helgen siktar vi riktigt högt. Jag har plöjt ... Läs travtips

Hei og velkommen til meg! (Hej och välkommen in till mig) "NEEEJ!" Skriker många om denna omgång, köp en lott istället, lika bra att va spelledig i ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips