V86 Jägersro Solvalla 31 Oktober » 31 okt. | Tobias Nilsson -…

V86 Jägersro Solvalla 31 Oktober

Vilken omgång vi har idag! Jag kanske är galen men mina spikar är långt ifrån favoriter och jag tror alla tre bara vinner! Min ranking är även den riktigt intressant då jag rankar många lågprocentare etta och jag har ruggigt bra feeling för systemet som faktiskt har potential för att vara ensam på åttan!

  • För att köpa en andel i detta system som går för hela potten tryck HÄR!

V86-1:

Mycket snack kring 3 Com Milton och snacket köper jag för spets tar han förmodligen, men hur var intrycket senast egentligen? Jag garderar. Jag tror inte att man åkt från Holland med 4 Kees Bokma för ett träningspass. Här lär det vara rejält påställt och jag tror man kommer gasa så mycket det bara går och då blir Com Milton helt plötsligt en svag favorit. 7 Dornoch AM är en rejäl häst som är startsnabb och kan mycket väl få loppet kört i halsen. Samma scenario är det för 6 Galvani Boko som Peter Untersteiner kan avvakta och se hur loppet blir kört med.

Rank: 4-7-3-6

V86-2:

Här blir 11 Lexington Hall favorit och det är efter senaste insatsen när han vann enkelt från ledningen. Nu är det ett svårt läge med spår 11 och jag förstår inte riktigt hur han kan vara spelad till över 50%. 1 Gear Extension tror många  ska gå i ledningen men jag tror faktiskt att man vill ha ett rygglopp. Den som spetsar är 6 Give Me Ten och från ledningen kan han rinna undan och den modige chansspikar. Jag vill varna för 8 Rigel Face som har högst kapacitet av alla i loppet men som inte riktigt fått det att fungera men nu är han kastrerad och förhoppningen är att han ska få ordning på travet och sig själv 2% är ett fynd!

Rank: 6-1-11-8-10-12-9-7-5-3

V86-3:

Här hittar jag omgångens bästa spik och det är 7 Queen of Sand som senast var otroligt bra i en comeback efter 3 månaders vila. Denna Maharajah dotter spurtade urstarkt och jag ställer mig frågande till hur hon inte kan vara favorit här? Kusken Christian Cracchiolo låter för många kanske obekant, men denna kusk är oerhört bra och han är även skötare till våran andelshäst Staro Nashville. Jag vet att Christian är en upcoming kusk och han är riktigt duktig och jag hoppas han får chansen på fler fina hästar!

Rank: 7 Reserv: 5-2

V86-4:

Jag är förtjust i franska hästar för dom ibland kan se ut som en helt annan ras och man blir nästan svettig när man ser en såndär extrem prestation från en fransk häst. Här selar Björn Goop ut 2 Fuji San som är en stor fransk häst och stora hästar tar oftast längre tid att växa i sin stora kostym. Från ett bra läge tror jag han spetsar sen får dom andra jaga andrapriset! Skulle man inte spika i detta lopp så rekommenderar jag att man streckar alla ekipage! Men klar första häst och spik hos mig är Fuji San!

Rank: 2 Reserv: 8-10

V86-5:

Här tror jag också på spets och slut scenariot då 1 Capture är startsnabb och nu ryktas det om jänkarvagn för första gången och jag tar ställning i detta svåra lopp och spikar Capture. Capture är alltså bara spelad till 9% men jag misstänker han kommer nå runt 20 innan spelstopp!

Rank: 1 Reserv: 10-3

V86-6:

Efter tre raka spikar så har jag råd med att gardera lite i de avslutande avdelningarna. 2 Wrongdoer blir favorit här och skulle han inte galoppera och komma till ledningen smärtfritt så har han en hygglig chans! Jag vill dock gardera då han inte är travsäker och möter lite bättre hästar. 10 Come Together är från Formula Ones första kull. Formula One var själv en ruggigt bra tävlingshäst och det ska bli spännande att se vad han kan göra i aveln. Formula One är väldigt hårt inavlad och det är ganska svårt att använda han i aveln på grund av det, men Come Together har en trevlig mix och jag tror att han kan bli en riktigt bra häst! Come Together tål att göra grovjobbet och jag tror att han kan ta ner Wrongdoer från dödens! 12 Uret är också en tuffing som tål de flesta upplägg och måste räknas! 11 Grand Illusion vann senast mot ett ganska enkelt gäng men trots det ska han räknas här!

Rank: 10-2-12-11-6-5

V86-7:

7 Stonewashd Diamant vann senast över sprinterdistans nu är det 2140 meter och jag tror inte det är någon nackdel för Peters "diamant". Jag vill dock gardera då jag tycker att ett sjunde spår är lite lurigt. 4 Nonstop Cheri kommer det skrikas till höger och vänster om under dagen då han har toppform och var riktigt bra i segern senast. En som alltid gör ett bra jobb är 9 Gute Band och jag har fått någon feeling att han kan blåsa ner allihop idag! 3 Uccello Jet är en strulig italienare men senast fick han äntligen det att fungera och vann då. Skulle han fungera igen så har han kapacitet för seger.

Rank: 4-7-3-9-5-2

V86-8:

Ett riktigt trevligt stolopp med spårtrappa och när jag ser att 6 Havefunwithme bara är streckad till 4% så undrar jag vad spelarkollektivet ätit? SOLKLAR första häst för mig och tänkbar spik och klockren DD spik. Havefunwithme är i toppform och står verkligen på tur för seger. Johan Untersteiner säger i Untersteiners att man ska göra lite ändringar för att försöka få henne lite startsnabbare och kommer hon till ledningen så tror inte jag att någon slår henne. 14 Amalia Cash var oerhört bra i segern senast och hon kan absolut bara blåsa förbi alla här i sista sväng. 12 Ile Saint Louis är jag svag för och hon har tveklöst kapacitet för att vinna här. 13 Dealwithakiss är ständigt bortglömd och så är även fallet idag, jag tycker hon är en oerhört trevlig sort och med lite flyt med positionerna så har även hon kapacitet för att segerstrida.

Rank: 6-14-12-13-11-5

Systemet är på 8640 rader och en andel kostar bara 100kr.

  •  Häng med i detta potenta system genom att köpa andel HÄR!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips