V86 Jägersro/Solvalla » 19 sep. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Jägersro/Solvalla

Vilken trevlig V86-kväll vi har framför oss! Omgången saxas mellan Jägersro och Solvalla och jag tycker omgången är lite småklurig och det kan skrälla på några ställen. 

V86-1:

Jag har velat lite fram och tillbaka kring första avdelningen men hur jag än kör loppet i badkaret så sitter 3 Comanche Moon i ledningen och denna gång finns ingen Toddler i loppet att släppa till och jag tror att Jocke leder detta lopp från start till mål. Skulle man gardera så ska man nog egentligen ta med alla hästar!

Rank: 3 Reserv: 2-1

V86-2:

I andra avdelningen får vi se ett bra treåringslopp. Skulle 4 Magic Cash hålla sig i trav så tror jag ingen slår denna högkapable hingst. 3 Got To Dash har bara gjort 2 starter i år och i årsdebuten vann han på ett bra sätt, nu har han vilat ett tag igen och kanske bara vinner? 1 Petunia har en fin spurt och skulle hon komma till från sitt innerspår så är det en rolig skräll till 4%. Totalt streckar jag sju hästar och hoppas att det räcker.

Rank: 4-3-1-9-2-6-7

V86-3:

Vilket trevligt lopp där 3 Get Ready On Tour blir favorit och det kan jag tycka är fel då hästen inte riktigt visat någon startsnabbhet och Peter Untersteiner kommer göra allt för att få hästen att tända till och nå ledningen. Jag tycker att 6 Nolimitjimmit borde vara favorit då hästen såg kanonfin ut från ledningen senast och här kommer Conrad ladda allt vad som går för att nå till samma position igen. Det finns en liten risk att det blir en ordentlig körning här och jag vill varna för 8 Mohikaner som har blivit valack och ska ha tänt till ordentligt.

Rank: 8-6-3

V86-4:

Ännu ett treåringslopp som är lite småklurigt att bena ut. Jag tror att 2 Jeppas Sputnik sitter tidigt i ledningen och det kan eventuellt vara spets och slut här men orutinerade treåringar gör att jag vill gardera. 4 Lift To Drag tycker jag var bra förra onsdagen på V86 och borde gått framåt med det loppet innanför västen. 8 Kasper Trot kan vara bästa hästen i loppet men från ett åttonde spår krävs det tur och att vara favorit med det utgångsläget känns lite fel. Jag har en rysare här och det är en häst som är spelad till 0% som kommer från ett formstall och det är 5 Aperfectmate som förvisso galopperat mycket och Stall Oscarsson vill bara få ett felfritt lopp och skulle han gå iväg och sköta sig så tror jag han kan vara miljondraget i omgången.

Rank: 2-4-8-3-5-12

V86-5:

De flesta spelarna imorgon kommer att spika 3 Norton Commander och jag var i början av veckan inne på samma sak för då var han inte favorit och det var skyhögt spelvärde. Nu har fler insett hur bra hästen är och kommer spika vilket innebär att han förmodligen kommer stiga till över 60%. 5 Dontbreakthebankås var tidigt i veckan favorit och kommer hamna lite i skymundan på Norton Commander. Vi alla vet väl hur Kolgjinis kör och här kommer han gasa och köra emot Norton Commander vilket gynnar en häst som jag spikade sist och jagat tidigare nämligen 9 Staro Leonardo. Senaste starten galopperade han och vi fick aldrig se hur bra hästen är, men jag har följt hästen sedan jag såg ett snabbjobb i vintras. Leonardo har mött bra hästar på slutet och 3% är ett fynd!

Rank: 3-5-9

V86-6:

Det är ovanligt att jag har har många lopp i en omgång med bara tre streckade hästar men till denna omgång har jag hela tre stycken "trehästarslås". Jag rankar 7 Eldorado B etta då hästen har toppform och kan öppna riktigt snabbt och sitter kanske tidigt i ledningen. 2 Panamera såg kanonfin ut för en vecka sedan och jag tror med det loppet i kroppen kommer han vara ännu bättre denna start. Sista hästen jag streckar är inte favoriten 6 Mon Etoile som jag tycker är överstreckad då förra starten var första starten på sex månader och visst har hon gått framåt med det loppet i kroppen men den riktiga toppformen saknas och den behövs för att kunna utmana hingstar och valacker det krävs en toppvärmning för att jag ska plocka med henne. Istället streckar jag 8 Pacific W.F som får Örjan Kihlström i sulkyn och Örjan har just nu ruggig toppform!

Rank: 7-8-2

V86-7:

Sjunde avdelningen kan vara den svåraste och här krävs det många streck. Tipsnicken får 11 Tropicana Ås som måste gå i ryggar för annars blir hon het och rusar till det är tomt i tanken. 10 Peakadilly var det lite snack om senast när hästen var med i Travderbyfinalen men galopperade tyvärr. Nu är det betydligt lättare motstånd och det ska bli spännande att se vad Steen Juul kan åstadkomma här. 9 Vincent AS är en hårding som tål alla upplägg och som jag skrev förra veckan vågar man knappt lämna en Magnus Dahlén tränad häst utanför kupongen. 2 Tim Frontline har blandat och gett men när han varit bra så har han varit vansinnigt bra. 4 Havbergs Viking är riktigt startsnabb och är som effektivast från just den positionen och 3% just nu är väldigt intressant.

Rank: 11-9-10-8-4-2-1-3

V86-8:

Jag brukar sällan spika en häst från bakspår på sprinterdistans, men här gör jag ett undantag då 11 Mattie har farter i sig som ingen annan i detta lopp har och trots läget så tror jag denna toppstammade märr rundar hela gänget och tar en komfortabel seger. SPIK!

Rank: 11 Reserv: 2-10

Systemet är på 9072 rader och en andel kostar som vanligt bara 100 kr. Andelar köper du HÄR!


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.