V86 Jackpott Bergsåker/Solvalla 8 Mars » 7 mars | Tobias Nilsson -…

V86 Jackpott Bergsåker/Solvalla 8 Mars

Hej på er!

Då var det dags för en V86 genomgång. Förra veckan rattade jag in 3 klockrena spikar där egentligen bara en var favorit, jag spikade emot en av omgångens största favoriter Breakthebankås och åttan satt. Tyvärr så infriade ju dom andra stora favoriterna sitt favoritskap och utdelningen hamnade på drygt 1300 kr. Därav har vi nu en jackpott att sätta tänderna i och min ena spik är endast spelad till 5 % och kan vara det mest felstreckade jag sett som spelare!

Mest felstreckade jag sett!

Som vanligt när det är V86 så har jag ett system för 100 kr andelen och ett system ihop med Andreas Nilsson här i Travstugan som vi valt att kalla Nilssons Bomb och du köper andelar genom att trycka HÄR!

V86-1:

Jag inleder omgången på samma sätt som förra veckan nämligen med spik. Jag spikar 1 From The Mine som senast gick i jänkarvagn och hästen såg riktigt spänstig och fin ut. From The Mine är startsnabb och denna gång lär man inte släppa, utan istället köra så länge lampan lyser. Jag spikar och tar grepp om jackpottomgången direkt!

Rank: 1 Reserv: 11-4

V86-2:

I andra avdelningen selar Stig H Johansson ut en av stallets bästa ston nämligen 3 Dream Lane. Dream Lane var ute i de större loppen förra året och hade hästen haft full form här så hade hon vunnit med halva upploppet, men nu har hon vilat sen november och jag tycker det är befogat att gardera trots spetsläge. 8 Pampalo är en häst som lever på sin styrka och jag tror att Pampalo kan bli jobbig för Dream Lane att ha utanför sig. 7 Coffie U.N.G har startat på i vinter och gjort det bra utan att få sätta nosen först och detta är en häst som man gärna försöker smyga med fram till sista 300m för att sen skicka iväg han.

Rank: 3-8-7-2-9-10

V86-3:

Tredje avdelningen är ett kallblodslopp som jag har lite svårt att sätta mig in i. Det kan vara så enkelt att 2 Mjölner Brun bara vinner detta lopp och då står man där med dumstruten. Jag vill dock inte spika utan att ha sett hästen i värmning då det är en norsk gäst som jag inte sett förut. 9 Griffin tycker jag är en rätt bra häst för denna klassen och har en fin avslutning som kommer fälla många här. En annan häst som står bra inne i loppet är 5 Tin Gnist som senast satt fast med krafter kvar och slutade trea, man låter även uppåt från stallet och jag tycker han är värd ett streck.

Rank: 2-9-5-8-1-3

V86-4:

Ja då var det dags att presentera min spik som enligt mig kan vara en av de mest felstreckade häst jag sett innan ett lopp! Sist var hon ett skrik men tyvärr galopperade hon men avslutade kanonbra. Hästen är startsnabb och kommer förmodligen till ledningen där man kan välja att köra eller släppa beroende på hur bra hästen känns. Jag tror att Jim Oscarsson sitter med loppets bästa häst här i form av 1 Sister Morphine och som sagt antingen vinner man från ledningen eller från vinnarhålet. Favorit blir Melanders USA -Import 11 Beautiful Bacardi men det låter inte uppåt från stallet och detta är inget lopp man siktat på att vinna. Det är bara spika Sister Morphine och hoppas att inte allt för många hittar henne då 5 % är ett stort skämt!

Rank: 1 Reserv: 7-11

V86-5:

Ett jämnt lopp över 2640 meter där 5 Coogan är i skrivande stund favorit, hästen har inte startat på länge och hästen har aldrig gått ett långlopp så det känns som att denna favorit kommer sjunka i procent. Givetvis är detta en häst som är tveklöst bäst i detta gäng men senaste starten var i september och det var på fina banor i USA. Det låter lite från stallet att man tänkt köra preparé för att försöka vara som bäst i de större loppen under sommaren. 2 Mr Matjes galopperade senast och håller han sig bara i trav så tror jag han kommer göra en bra prestation som kan räcka till seger. Jag väljer dock att ranka 3 Putinthepower som etta då detta är en häst under utveckling som absolut kommer bli riktigt bra. Storskrällen är 7 Diamonds of Lucky som senast såg fin ut och med det loppet i kroppen kommer hästen vara bättre och det andas optimism från stallet se upp!

Rank: 3-2-7-5

V86-6:

Ett riktigt bra lopp över 3140 meter där det ska bli spännande att se hur kapable 3 My Dream Art sköter sig för då tror jag hästen bara vinner. My Dream Art galopperade bort en finalplats till Kriteriet i fjol och tillhörde absolut en av de som skulle varit med i finalen. Senast galopperade My Dream Art men gjorde ett riktigt bra lopp och med bättre ryggar hade han kunnat utmana om segern! 11 Unique Findings har sett riktigt fin ut på sistone och ska absolut räknas in i segerstriden. 7 Colorado Ecus är en stenhård typ som tål att göra allt själv och kan segerstrida med lite tur. Jag har även hittat ett riktigt rysardrag som likt My Dream Art galopperat en del och det är 15 Tornado Jet som har toppform och är betydligt bättre än vad raden visar, jag inbillar mig även att Jorma Kontio på en sån här lite svår häst kan vara som handen i handsken och till 3% måste den med!

Rank: 3-11-15-7

V86-7:

Omgångens bästa lås hittar vi här. 9 Roger America har ju varit rent ut sagt äckligt bra på sistone och hästen går från alla positioner och så länge som hästen bara vinner så är det dumt att inte tro på den men jag kan inte spika då det är en annan häst som också varit riktigt bra under vintern och som dragit det bättre spåret nämligen 2 Vic De Lux. Dessa två tror jag man kommer långt på och skulle man ha råd med fler hästar så får man inte ständigt bortglömde 11 Hagentoy som är i sitt livs form!

Rank: 9-2

V86-8:

I sista avdelningen finns det många hästar som har alldeles för lite streck på sig. 2 Harry Ruda var det lite snack om senast på V75 och jag tycker att 3 % i ett lite billigare gäng är ett skämt då Harry är startsnabb och kan få ett perfekt lopp. 3 Kabanoss är en annan ospelad häst som håller toppform och vinner när som helst. 5 Hochthereitis Sox är en häst som också är bättre än vad raden visar och har gjort sig förtjänt av en seger. 9 In Line Tooma har gjort två bra insatser och jag tycker att hästen verkar vilja vinna nu då det varit viljan som varit ett frågetecken tidigare. En häst som har överkapacitet för klassen är 12 Glenn Boko men hästen har inte startat sen november och jag har svårt att se att Goop vinner från ett tolfte spår. 10 Unaffected Laugh väljer jag att ranka etta då detta Maharajah sto vann plättlätt senast med rubbet kvar och får Erik Adielsson bara ett vettigt lopp så är det toppchans!

Rank: 10-5-2-3-9-6-12

Systemet är på 8064 rader och en andel kostar som vanligt 100 kr och den köper du HÄR!Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips