V86 Jackpott Åby/Solvalla » 6 nov. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Jackpott Åby/Solvalla

Veckans första jackpott. Det är nästan svårt att lägga ner lika mycket tid på V86 som jag brukar då det är historiens största jackpott på lördag med cirka 120 miljoner till en ensam vinnare. 

Men jag har gjort jobbet och har ett slagkraftigt system för denna jackpott, jag vill dock påminna att det är högst preliminärt då värmningar med mera kan spela stor roll.

  • Andel köper du som vanligt HÄR!

V86-1:

Jag var väldigt länge inne på att spika Berghs nyförvärv 7 Promo Kemp som gått riktigt bra i tidigare regi (Frode Hamre) och som i debuten hos Bergh vann på ett fint sätt. Jag tror hästen kommer vara betydligt bättre till denna start och är ett klart första streck och eventuellt spik. Värsta motbudet är 9 Heart of Steel som senast vann på ett strålande sätt på V75, men läget här drar ner chanserna lite. Den sista hästen jag tar med är en häst jag tycker om och som senast äntligen fick vinna, 3 Dokonjo. 

Rank: 7-9-3

V86-2:

På grund av strykningen av Wizard spikas nu Spotlight Brodde!

Treåringslopp brukar innebära att jag helgarderar och spikar man inte så rekommenderar jag att man tar alla. Jag tycker dock att 4 Global Wizard är en bättre häst än dom andra här och måste ha en bra chans. Senast galopperade han men det var för han fick grussprut på sig, så den starten glömmer vi. Spik eller alla, jag går på spik!

Rank: 7 Reserv: 11-1

V86-3:

Jag har följt 11 Illuminati en längre tid och sett hästens potential, nu i förra starten fick denna Ready Cashare äntligen visa vad han kan och vann på ett extremt övertygande sätt. Dessutom på ett nytt svenskt rekord. Distansen är han van vid och jag spikar!

Rank: 11 Reserv: 6-3

V86-4:

Lågklassigt lopp där ingen tjänat över 85 000kr och det innebär såklart att man ska strecka på. 6 Cyborg är mitt första streck då jag tror att denna märr kan bli en häst för stoeliten. 3 Echo Gamble kommer från seger och det ska bli spännande att se om han sköter sig igen. 2 Word For Word tror jag kan bli en överraskning för många, Oskar Kylin Blom kör med maximalt självförtroende och det är något man måste ta i beaktning. Jag streckar 8 ekipage!

Rank: 6-3-2-1-5-9-12

V86-5:

Ett riktigt bra lopp där 7 Hakon Von Haithabu blir favorit, Hakon skrällvann på V75 för två starter sedan och var struken inför sin förra start. Halsproblem som nu ska vara åtgärdade. Jag vill dock gardera. 5 Magic Happens är nog bästa hästen i fältet och sköter han sig bara så ser det ut som en vettig uppgift. 3 Eclair Du Mont är en fransk häst som inte startat så mycket men i de felfria starter han gjort så har han varit riktigt bra och trots sin orutin måste han passas. 9 Uptothe Chapel har en härlig sista långsida och skulle det bli lite överpace så kan han blanda sig i.

Rank: 7-5-3-2-9-8

V86-6:

Jag var länge väldigt sugen på att gardera 7 Gazza B.R då han är orutinerad och har ett halvtaskigt läge. Men då det är 2640 meter så tror jag det löser sig för Björn Goop och som det ser ut just nu så spikar jag Gazza B.R till en fruktansvärt tråkig procent. Skulle däremot Promo Kemp lysa i värmningen i första avdelningen så kommer jag gardera Gazza. Värst emot är 4 Bottnas Explosive som senast fick stryk av just Gazza men då kom Gazza tidigt till ledningen och vann komfortabelt.

Rank: 7 Reserv: 4-10

V86-7

Efter sex avdelningar så hoppas jag att systemet lever för då har vi råd med många streck. Detta diamantsto-försök är riktigt intressant där 7 Dealwithakiss blir favorit och jag har länge tjatat på att hästen alltid är bortglömd men inte till denna start tydligen. 11 Rose Mary är däremot totalt bortglömd med sina 6%. Rose Mary som varit ute mot kulltopparna och jag tycker hon är märkligt bortglömd. 13 Dream Lane har gjort några starter nu i ny regi och sett bättre och bättre ut, kanske är det dags för seger nu? 4 Absolut Gehör brukar få dåliga lägen men nu har hon fått ett bra läge och är startsnabb vilket innebär ledningen. Därifrån säljer hon sig dyrt! Roliga skrällen är 3 Unheard Of som jag tjatat om innan och hon gör sällan ett dåligt lopp!

Rank: 4-7-11-3-2-8-10-13-5

V86-8:

En jämn avslutning där jag inte riktigt får feeling för någon häst. 5 Ginotonic är märkligt nog favorit här och på 18 starter i år han inte vunnit och jag anser väl inte hästen är den där vinnartypen. 10 Ontrack He's Black har varit ute mot betydligt bättre hästar än det här och borde enligt mig vara favorit. 12 Announcement kommer stiga i procent då många tidningar verkar spika honom, men att spika en treåring som möter äldre hästar dessutom från bricka 12 känns helt iskallt i min bok. 6 Sete är jag ganska förtjust i och även detta är väl ingen vinnarhäst men till 3% måste den med på lappen.

Rank: 10-3-1-5-6-12-2
  • Systemet är på 9072 rader och en andel kostar som vanligt 100kr. Den köper du genom att klicka HÄR!


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips