V86 Express Solvalla/Bergsåker JACKPOTT! » 5 sep. | Tobias Nilsson -…

V86 Express Solvalla/Bergsåker JACKPOTT!

Hej på er!

Efter en fantastisk helg från sydliga Malmö och Jägersro så är det nu dags för V86-Express igen. En omgång som skriks ut som en av de svåraste hittills i år. Jag håller väl inte riktigt med men omgången ser öppen ut och jag tror det kommer betala bra på åtta rätt!

Jag vill även passa på att tipsa er om mitt inlägg kring Utrustningshetsen som råder just nu och jag har skrivit hur jag ser på saken. Den finns att läsa HÄR!

Jag har ett system som i nuläget har två spikar och en andel kostar bara 100kr. Den köper du HÄR!

V86-1:

Vi inleder omgången med ett lopp från Bergsåker där 4 Beyond Tested och 3 Rocky Tilly i nuläget delar favoritskapet. Beyond Tested är en segervan herre som tål de flesta upplägg och kommer han till ledningen är mycket vunnet. Rocky Tilly är även han startsnabb och det är möjligt att det blir årets första seger därifrån. Jag vill dock stormvarna för 5 Kingofthehill F som har gjort två lopp i ny regi och trots en liten vila så tycker jag han ska passas! Den sista jag tar med är strulputten 8 Mr Matjes som är efter en av de snyggaste fuxarna som varit på en travbana nämligen Nu Pagadi (Googla så får ni se), däremot så är väl Mr Matjes inte riktigt lika bra som sin pappa men håller han sig bara i trav så kan det vara en kul outsider.

Rank: 4-3-5-8

V86-2:

Tillbaka till huvudstaden och ett sprinterlopp som är riktigt svårt att bena ut. Skulle 2 Brothers In Am inte galopperat i ledningen sist så hade jag tagit ställning och spikat honom här, men den prestationen gör mig tveksam. 3 Largo var inte heller som bäst senast och är absolut inte en motiverad favorit. 9 Baron D'Inverne har varit ute mot tuffare motstånd än det här och ska väl ses med chans då han kan komma till bra från sitt innerspår, då 1 Othello Face är startsnabb och jag får känslan av att man vill köra där. 4 Earl Variera är äntligen ute på rätt distans och det ryktas om barfotakörning och därför rankas han upp!

Rank: 2-4-1-9-3-6-7

V86-3:

Riktigt jämnt och svårt lopp där 2 Marciano är knapp favorit. Marciano galopperade senast men detta är ingen osäker häst så jag tror inte man ska lägga allt för mycket energi på den galoppen. 6 Titan Arrow är som bäst i ledningen och man kommer ladda för att nå till ledningen och jag håller honom som spetsfavorit. 4 Digital Engine har dragits med dåliga spår och har äntligen fått ett bra spår och nu ska man lägga på ett norskt huvudlag för första gången. 7 Staro Kickback har toppform och är startsnabb, så trots sitt sjunde spår så kommer han få bra lopp. 10 Ditty Bopper är förmodligen loppets bästa häst och denna märr tål att göra grovjobbet och blir det lite överpace så tror jag Ditty Bopper bara vinner!

Rank: 10-6-7-2-5-4

V86-4:

Omgångens bästa spik tillika omgångens största favorit hittar jag här i fjärde avdelningen. 3 Robloxia är startsnabb och har två raka segrar från ledningen. Jag tror det blir tredje raka segern från ledningen här och väljer att spika omgångens största favorit i en ganska svår jackpott omgång!

Rank: 3 Reserv: 6-12

V86-5:

Ett väldigt roligt kallblodslopp där det är fördel för ston. Favorit blir 5 Bork Faxa som vunnit hälften av sina lopp och det ska vara en bra chans här men jag vill lägga till gardera. 2 Pyckolina vann på ett fint sätt senast och kommer hon få sitta i ledningen och styra så blir hon svår att fånga in. Jag streckar totalt 4 hästar.

Rank: 5-2-8-12

V86-6:

Sjätte avdelningen är riktigt öppen och jag väljer att chansspika mig ur det här. 12 Fairplay Pellini är en stilig häst som mött bättre motstånd än det här. Det som talar emot honom är att han inte vunnit på ungefär ett år men jag tror det är dags nu och när han bara är spelad till 15% gör att jag måste ta vara på spelvärdet och spikar! Jag misstänker dock att han kommer bli onsdagens "kommunare" och jag skulle inte bli förvånad om han är favorit vid start.

Rank: 12 Reserv: 13-8

V86-7:

I sjunde avdelningen kommer de flesta att spika 8 My Dream Art. Jag vet att han står på tur för seger och ska väl ha en bra chans att vinna detta lopp, men jag kan inte låta bli att strecka 6 Golden Delicious som senast såg vrålläcker ut och det var efter ett långt uppehåll så jag räknar med att hästen är ännu bättre till denna start.

Rank: 8-6

V86-8:

Sista avdelningen är ett trevligt stolopp där 6 Tahiti Journey blir befogad favorit, senast galopperade hon bort en förmodad plats i derbyt och jag vet att Peter håller denna märr högt. En annan Untersteiner häst är 11 Stonewashd Diamant som har fart inom sig men från detta läge krävs det tur och överpace. Mitt drag i loppet är 7 Pompano Euphoria som är startsnabb och skulle hon komma till ledningen så är hon riktigt intressant. 9 Ensemble Am har en spännande stamtavla och med Erik upp gör henne riktigt intressant. Totalt streckas sex hästar i avslutningen.

Rank: 7-6-4-11-10-9

Systemet är på 8064 rader och en andel kostar 100 kr som du köper HÄR!


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips