V86 Express Solvall/Åby JACKPOTT! » 12 sep. | Tobias Nilsson -…

V86 Express Solvall/Åby JACKPOTT!

Då var det dags för en spännande vecka igen! Först V86 sen två stycken trevliga V75'or som jag redan börjat analysera!

Vi börjar dock med en analys till V86 som saxas mellan Solvalla och Åby!

Gillar du mina tankar och system så köper du en andel för 100kr HÄR!

V86-1:

Första avdelningen är en klurig avdelning som kräver många streck. Jag rankar knappa favoriten 11 Cheerful Rivner etta som är orutinerad men besitter hög kapacitet. En häst som bara blir bättre och bättre är 10 Melissa Montoya och jag rankar henne tvåa. Roliga skrällen är 8 Veiled som jag måste strecka då hon kommer från stall Dahlén. Vi inleder alltså med hela 9 streck!

Rank: 11-10-8-4-3-12-5-2-15

V86-2:

Ett svårt lärlingslopp där många kommer helgardera men jag tycker mig ha hittat tre streck som höjer sig över mängden. 3 Karissa Bo har toppform och har fyra segrar och två andraplatser på tio starter i Sverige. Hästen skulle vara extremt gynnad om man kom till ledningen och Jimmy Dahlman kommer ladda för att komma dit och då blir detta sto väldigt svårslaget. 11 Global U.Turn har nog högst kapacitet i loppet men han har väldigt lätt att galoppera. Skulle däremot duktige Viktor Lyck få hästen att gå felfritt så ska det vara en bra chans. Tredje och sista strecket går till 7 Maximus M.M som varit borta ett tag men rapporterna från stallet är bra och är ett måste på min kupong.

Rank: 3-11-7

V86-3:

Här var jag länge väldigt sugen på att spika 6 Darling Harbour då jag tror det är bästa hästen och efter skadebekymmer börjar hon nu visa sin rätta kapacitet. 1 Topspin har ett lopp i kroppen och borde gått framåt med det loppet och från ett bra läge ska hon inte nonchaleras. Sista strecket får Veijo Heiskanen och 3 Yaganashi som tog livets första seger senast och hon har förmodligen gått framåt med den segern.

Rank: 6-1-3

V86-4:

Omgångens svåraste lopp enligt mig och jag streckar hela 11 av 12 ekipage och egentligen skulle jag haft alla men systemet har inte råd med det. Jag ger tipsettan till 11 Come Together som ser bättre och bättre ut och i detta jämna lopp tycker jag Come Together är ett roligt första streck. 4 Jas är favorit och det kan jag tycka är märkligt då hästen egentligen bara gjort ett bra lopp och det var senast men det krävs en rejäl rekordsänkning här för att segerstrida. Stefan Melander har hela fem hästar till start här och någon kommer garanterat vara med i segerstriden och den med bäst segerchans är 8 Lift To Drag, som varit ute mot bättre hästar än det här och skaffat sig hårdhet.  Men här rekommenderar jag helgardera eller spika!

Rank: 11-8-4-6-5-1-2-10-3-7-9

V86-5:

Jag har hittat två extremt spelvärda spikar i denna jackpottkryddade omgång och den första kommer här och det är från formstallet Petri Puro! 2 Martin De Bos tar hand om ledningen och från just ledningen tror jag ingen tar ner denna toppstammade hingst. Värsta motståndarna står på dubbla tillägg och jag tror inte dom har tider som räcker för att hinna fram!

Rank: 2 Reserv: 11-12

V86-6:

Omgångens största favorit kommer i sjätte avdelningen och det är en av mina favorithästar nämligen 7 Jairo. Jairo som varit ute mot tuffa hästar hela året och är väl van vid bättre motstånd än det här. Nu är det Örjan upp i sulkyn och man vet inte riktigt hur han kommer lägga upp det taktiska. Kommer värsta och enda motståndaren 10 Qahar Q.C komma fram först så får Ulf Ohlsson ta över ledningen och Qahar är en tuffing som då blir svår att slå. Skulle Örjan däremot köra fram först och få överta så är det fördel Jairo.

Rank: 7-10

V86-7:

Vilket trevligt stolopp där jag rankar 3 Firewire etta, denna märr är jag barnsligt förtjust i och konstigt nog är hon alltid bortglömd av spelarna. Nu är hon nära toppform och jag tror det är en riktigt bra chans här trots att hon möter några riktigt tuffa märrar. På ett litet system hade jag spikat utan att tveka! 8 Kash Brodda är en högkapabel Ready Cash märr, men ett åttonde spår gör att jag rankar ner henne lite. 2 Swish Lane är stallkamrat till Kash Brodda och även hon har Ready Cash som pappa och ska ses med chans här. 11 Dear Friend har varit riktigt bra en tid nu och stoltserar med tre raka segrar, men från det här läget tror jag det blir svårt att vinna. 1 Bijou Bourbon H.M har sett ut som en helt ny häst i regi Lugauer och jag tror att hon är främsta utmanaren till Firewire!

Rank: 3-1-2-8-11

V86-8:

I sista avdelningen hittar vi omgångens mest spelvärda spik och omgångens mest överspelade häst! Vi börjar med den överspelade och det är 9 Global Unprotected som varit borta ett tag och det låter på Magnus Jakobsson att man vill ha ett snällt lopp och jag tror att segerchansen är väldigt liten! Istället tror jag att 3 Aperfectdream tar sig till ledningen och nu är det 2140 meter och här blir det ett klassiskt spets och slut scenario! Aperfectdream var riktigt bra senast från ledningen men då var det 2660 meter och jag tror inte det är hästens optimala distans! OMGÅNGENS BÄSTA SPIK!

Rank: 3 Reserv: 2-6

Systemet är på 8910 rader och en andel kostar som vanligt 100kr. Köp den genom att klicka HÄR!Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips