V86 Eskilstuna » 17 juli | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Eskilstuna

Denna vecka är det trav från Eskilstuna och det är en mycket trevlig omgång vi får serverad!

Andel köper du som vanligt genom att klicka här!

Omgångens bästa spik:

V86-2: 2 GHOSTINTHESHELL

Ghostintheshell har framtiden för sig och jag tror att From Above-dottern kan bli den bästa av hans avkommor. Jag spikar utan att fundera på något annat. Nurmos låter dessutom nöjd.  

Omgångens kompletterande spik:

V86-4: 7 EXCITING CHIP

Exciting Chip kommer till Eskilstuna med två raka segrar och senast i Åmål vann han komfortabelt. Nu är det Björn Goop som hoppar upp för första gången och klarar Infinitif-stoet bara starten tycker jag det ska vara en bra vinstchans.

Spelvärda hästar:

V86-1: 3 VAINQUEUR R.P

Har gjort två starter för Björn Goop och näst senast fick han punktering och senast fick Infinitif-sonen ett tufft lopp. Nu är nog formen på topp och Vainqueur R.P är van att möta eliten och jag tror Björn leder detta lopp länge, tänkbar chansspik på ett litet system.

V86-6: 7 SAGA DOC

Skrällvann senast på Lindesberg, det var spår sju och V86 då också. Nu är hon väldigt bortglömd och hon är bättre än vad många verkar tro.

V86-7: HÖWINGS VIPOWER

Skrällde till nästan 50 gånger pengarna senast och det efter ha gjort allt grovjobb själv. Nu är det tuffare emot, men formen är garanterat på topp och 1 procent är helt fel. Jag rankar honom etta!

V86-8: AVANT GARDE

Inti Boko blir en av omgångens största favoriter, det efter inte ha startat sedan november ifjol. Jag tycker att Avant Garde är en fantastiskt bra häst och jag blir inte ett dugg förvånad om den bara tokvinner detta lopp.

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Vanligtvis när det gäller V64 från Halmstad så är där alltid en eller två hästar man tryggt kan luta sig mot. Den här måndag kvällen är dock ... Läs travtips

Av stallets två hästar i loppet har Peter Untersteiner valt 10 Explosive Rain. Intressant ikväll!I lopp 5 på Halmstad ikväll ser vi flera ... Läs travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips