V86 Boden 8 Augusti » 8 aug. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Boden 8 Augusti

Vilken vecka vi har framför oss! Först en extremt spelvänlig V86 från Boden, där jag tror det kommer bli bra betalt för den som får alla rätt.

På lördag har vi Åbys Stora Pris där vi äntligen får en duell mellan Propulsion och Readly Express. Tyvärr är det kanske inte den optimala distansen för Propulsion och jag tror därmed det är en fördel Readly dom emellan. Jag kommer garanterat strecka Platon Face och Rajesh för att få lite potential.

Men nog om V75. Till V86 har jag ett system och det kostar 100kr andelen och den köper du HÄR!

V86-1:

Här blir 9 Master Blaster storfavorit vilket inte är konstigt då han har 4 segrar på 5 senaste starterna och har aldrig förlorat felfri. Jag tror däremot att segersviten kan få ett slut här och jag kommer strecka många finska hästar denna omgång. 3 Veer är ett riktigt bra sto som jag tror kommer till ledningen och därifrån blir hon svår att slå.

Rank: 3-9

V86-2:

5 Ovicii är en stark häst som jag tror kommer till ledningen och sen är loppet över. Här kommer nog många spelare att gardera brett men jag gör tvärtom och spikar troliga ledaren samt den bästa hästen. OMGÅNGENS BÄSTA SPIK!

Rank: 5 Reserv: 10-9

V86-3:

5 Global Ultimate är hårt betrodd av spelarna men jag vill gardera då jag tycker hon är lite överspelad. 3 Västerbo Daiquiri är loppets yngsta sto (3 år), men hon är van att möta topphästarna och jag tycker hon går ner lite i klass här och från ett passande läge ska hon passas. 11 Tequila Arette har gjort två starter i Finland men detta är en fartfylld märr och jag tycker 5% är i underkant. 12 Fröken Sting är också fartfylld och kommer hit med form och även hon går ner lite i klass.

Rank: 3-5-11-12-7-2

V86-4:

Ett riktigt bra lopp över sprinterdistans. 2 Hesiod är favorit och det är befogat då han mött bra hästar och gjort det bra. Han har även fått ett bra utgångsläge här. Spets tror jag däremot inte han får och därför kommer jag gardera honom. 1 Pharaon Face är en fin Raja Mirchi avkomma som är startsnabb och jag är inte alls säker på att man släpper och kör man i ledningen mot Hesiod så bjuder man in 6 Mr Golden Quick som vann under elitloppshelgen.

Rank: 6-1-2

V86-5:

Här kanske jag är helt fel på att men jag kan inte riktigt förstå hur spelarkåren kan göra en galoppbenägen treårig valack spelad till nästan 70%. Jag kommer istället att strecka ALLA hästarna här då jag tycker det är helöppet och när 1 Crown Prince W.W förlorar så har 70% av alla kuponger inte längre chans på hög utdelning. 7 Zooropa är högkapabel och kommer bli en riktigt bra häst, håller Robert Dunder honom bara i trav så tror jag det är en toppchans. Jag streckar alla hästar här och jag både hoppas och tror att storfavoriten förlorar.

Rank: 7-6-3-10-1-8-9-2-4-5

V86-6:

Ännu ett ganska svårlöst lopp där jag väljer att ranka 9 U.Boat etta då han varit ute mot betydligt tuffare hästar och varit nära en seger på V75. 4 Glenn Cashman blir favorit men jag ställer mig lite frågande till denna favorit också då han inte riktigt visat den där formen som behövs. 5 Sulaiman O.K har bra fart i benen som borde räcka långt här. 2 Chintana Bananas har toppform och har gjort fina insatser och står på tur för en seger. 11 Zell Memento har toppform och en vass spurt som kan fälla många!

Rank: 9-2-5-4-10-11

V86-7:

Ett riktigt trevligt Klass I försök där 2 Loke Survive blir betrodd. Loke hade jag rätt stora förhoppningar i senaste starten på V75 men tyvärr galopperade han. Nu är det dock autostart och jag tycker att Loke borde ha en mycket bra chans här. 3 From The Mine är en startraket och från ledningen blir han riktigt svårslagen. 4 Rally Funny är kanske den bästa hästen men hon har vilat i två månader och det låter som man vill köra preparé från stallet. 1 Mellby Ess har fin form och Petter Lundberg låter riktigt nöjd.

Rank: 2-3-1-4

V86-8:

Jag avslutar omgången med en spik och det är inte på favoriten 5 Magnifik Brodde istället spikar jag 4 Super Ariel som jag tycker går ner i klass och har hon bara någorlunda form så ska hon bara vinna detta. Super Ariel vann Sto-SM ifjol och har innan dess varit nere i Frankrike och mött riktigt tuffa hästar. Det låter även bra från stallet så jag tycker 17% kontra nästan 50% på Magnifik Brodde gör att det är SKYHÖGT spelvärde på Super Ariel. 

Rank: 4 Reserv: 5-2

Systemet är på 8640 rader och en andel i detta system som har potential för att ta hela potten själv kostar enbart 100 KR.

Tryck HÄR för att köpa en andel!


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 kommande helg körs från norska Momarken.Här är tidiga analysen av omgången, med bland annat Pastore Bob!V75-1 2 Moruga är bättre än vad han ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips