V86 Bergsåker 30 Maj » 30 maj | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Bergsåker 30 Maj

Då var det dags för V86, och nu är det inte V86 Express utan det är gamla hederliga V86 från bana. Observera starttiden är nu 19:20 och inte 20:30.

Jag har som vanligt ett system där kostar en andel 100 kr. Den köper du HÄR.

Omgången ser spelvärd ut och jag har 3 spikar där ingen är favorit, så systemet har ruggig potential.

V86-1:

Spännande avdelning där många kommer välja att spika sig ur loppet med 4 Sugar Daddy, Sugar Daddy som är V75 härdad och mött bra hästar men inte riktigt räckt till. Bra läge och det är givetvis en bra vinstchans. Jag vill dock gardera då det finns några bra hästar med här som är helt bortglömda. 2 Coogan har sprungit 10 tider i USA och gjorde sverigedebut i mars och då var det brodd och 2140 meter. Nu blir det barfota och rätt distans så jag förväntat mig en toppinsats och skulle Coogan göra liknande tider som i USA så finns det ingen som slår honom. 10 Pense Kloster har hög kapacitet och borde närma sig toppform. 9 Guinea Boko är en tuffing som varit ute mot bra hästar och jag tror att hon kan räcka till seger här.

Rank: 2-4-9-1-10-8-3-6

V86-2:

Omgångens största favorit kommer ut här i form av 5 Calamara's Girl, Calamara kommer inte laddas från start utan ta det lugnt då det är ett så litet fält. Jag kommer inte spika för jag vill ha med 1 White Lightning som jag är förtjust i. White Lightning är efter Maharajah och är en riktigt tuff märr. 4 Helloise Boko mötte de bästa stona i kullen förra året och skulle Helloise komma till ledningen så tror jag hon kan bli svår att slå.

Rank: 5-1-4

V86-3:

Skulle bara 4 Nordby Hugin hålla sig i trav så är det spel mot öppet mål. Senast var Jan-Olov Perssons fina kallblod riktigt bra och kom trea på en bra 25 tid. Nu är det lite sämre motstånd och jag väljer att ta ställning och spikar. 6 U.R Faxe är favorit och senast min spik mötte U.R Faxe så vann Nordby Hugin så jag förstår faktiskt inte varför Faxe är favorit här.

Rank: 4 Reserv: 6-7

V86-4:

Orutinerade treåringar som gör upp brukar innebära att man ska gardera, nu är det dessutom ston vilket gör att det ringer en varningens klocka. 9 Flash AM är förmodligen bästa hästen men hon har fått ett dåligt läge. 8 Feminista AM är en fin travare som också inte fått det bästa utgångsläget. Jag rankar istället Svante Båths 4 Global Wild Card etta, då hon förmodligen kommer till ledningen och därifrån blir hon svår att slå. Totalt streckar jag fem av loppets nio hästar.

Rank: 4-9-8-3-1

V86-5:

Det är sällan jag spikar i kallblodslopp då jag helt enkelt har svårt att räkna på dom, till denna omgång har jag lagt ner mest tid att analysera de bägge kallblodsloppen och därmed har jag hittat två av mina tre spikar i dessa lopp. Här tror jag vi får en klassisk spets och slut segrare i form av 5 Storm Odd. Storm Odd är en riktig startkatapult som nu ska få jänkarvagn och Ulf Ohlsson i sulkyn. Det är bara spika och vara glad att han inte är favorit ännu?

Rank: 5 Reserv: 9-8

V86-6:

Ännu ett stolopp som jag tycker är svårlöst, favorit blir 10 Tzarina som är bra i stort sett varje start hon gör. 9 Priestess är en häst som verka trivas i ledningen men från ett nionde spår tror jag inte ledningen är aktuell. 4 Miss Vici gick barfota för första gången senast och såg kanonfin ut. Nu är det ett bra läge och jag tror att Miss Vici kan leda detta runt om och rankar därmed henne etta till fina 2%. 12 Hot Chocolate är ett läckert sto som visade fin form senast och måste absolut passas här. 15 Unreturned Love galopperade i årsdebuten så formen är ett stort frågetecken men detta är ett fint sto som har kapacitet att runda hela fältet. 

Rank: 4-12-10-9-15-14-1-2

V86-7:

Ett fint lopp med 125 000 till vinnaren där 5 Lamino konstigt nog inte blir favorit, Lamino sprang en hög 10 tid senast med krafter kvar och det måste vara en bra chans även här. Conrad Lugauer åker från Skåne hela vägen upp till Bergsåker med 11 Ukebell Jet och den resan gör han inte om han inte tror på bra chans. Ukebell Jet har övertygat i två raka segrar och ska givetvis ha en bra chans här med, men jag tycker att ett elfte spår är oroväckande. 9 Young Da Vici är en stark hingst som vann imponerande senast på en tung bana och det ska bli intressant att se vad hästen kan prestera när det är en snabb sommarbana. 2 Gravity Falls har fått en liten vila och denna Muscle Hill avkomma har mött bra hästar hela vintern och har kapacitet för att vinna.

Rank: 5-11-9-2-1-7-12-6-8

V86-8:

Gösta Bergengrens Minneslopp har lockat några riktigt fina hästar och favorit blir 9 Cruzado Dela Noche som mött eliten och slutade trea i Copenhagen Cup. Nu pratas det om snällt upplägg för större lopp hägrar. 4 Digital Ink är en fin häst som också mött kanoner hela våren men stilen i de senaste loppen har inte varit den bästa. Jag har däremot hittat en ruggigt spelvärd spik här i form av 10 Beau Mec, elvaåringen har knappast sett bättre ut i sin karriär. Här kan det bli så enkelt att Beau Mec bara spurtar ner sina motståndare och 14% är för bra för att vara sant. Jag SPIKAR!

Rank: 10 Reserv: 9-4

Systemet är på 8640 rader och en andel kostar 100 kr den köper du HÄR!Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Dagen är här! Elitloppet 2019 ska avgöras och inom V75-spelet körs försöken! Därtill kryddas omgången med Elitkampen.Här är tidig analys av ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips

Hon har imponerat stort på mig den här säsongen. I Elitloppet kan hon sluta topp 3!Det är riktigt kul att ett sto är med och slåss mot toppstjärnorna ... Läs travtips