V86 Åby/Solvalla JACKPOT! » 6 feb. | Tobias Nilsson - Travstugan.se
Legolasbet P76 - Travstugan

V86 Åby/Solvalla JACKPOT!

Då var det dags för världens bästa streckspel V86. Eftersom ingen hade åtta rätt förra veckan så har vi en riktigt smaskig jackpott att sätta tänderna i. Jag kommer inleda med två spikar sen har jag flera drag rankade etta! 

V86-1:

5 Ferrari River har visat tidigare att han är bra direkt i comebacken. Det är inte mycket att diskutera, i normala fall ska Ferrari River bara vinna detta. Motståndet är helt okej men "Ferrarin" ska vara huvudet högre än detta. SPIK!

V86-2:

  • Jag fortsätter på inslagen väg med att spika en häst från spår 5. 

5 Viking Grace visade redan förra onsdagen vilken bra häst hon är. Efter förra starten har hon stannat i Sverige för att slippa resa och jag tror att hon ska ha toppchans här med. Jag spikar återigen!

V86-3:

  • Fortsätter jakten på 3 Whipped Eggs?

Jag har jagat 3 Whipped Eggs ett tag utan att få betalt, men denna stenhårda valack är en häst jag verkligen tror på. Tyvärr fegar jag och inte spikar här utan kör ett lås här. 6 Ecu De Mieloui vet inte hur det känns att förlora och även om motståndet är betydligt bättre här än hemma i Norge så vet ingen egentligen hur bra hästen är och ska absolut räknas. Den sista jag tar med är högkapable 4 Aqua Photo som jag tror kan få loppet.

Rank: 3-6-4

V86-4:

Omgången är som sagt klurig men det finns några klara favoriter där vinstchansen motsvarar streckprocenten. Här kommer 6 Pontiac S.W som senast vann mot liknande motstånd och på en längre distans. Det som gör att jag inte spikar är att Pontiac senast blev het och låg på. Nu ska man försöka köra i ryggar för att han inte ska bli het. 1 Captain Knas tycker jag är totalt bortglömd och ett måste på min lapp. 13 Perfect King är ruggigt hård och även här är 6% riktigt spelvärt! 11 Västerbo Highscore måste snart få vinna och jag kommer inte bli förvånad om det infaller nu!

Rank: 6-13-12-2-1-7-8

V86-5:

Ett riktigt trevligt sprinterlopp som är lite av en vattenpelare för många, antingen spikar man 9 Thriller N.P eller 2 Dontbreakthebankås. Båda två ska givetvis ha chans och Kolgjinis står väl på tur att få vinna. Jag vill dock höja ett varningens finger för 1 Speedy Svallöv som satt fast senast och från ett bra läge så kommer denna 10 åriga valack fälla många! 

Rank: 2-1-5-9

V86-6:

Jag var väldigt länge inne på att spika 4 Freddie Silvåkra då jag tycker loppet blir för dyrt att gardera då jag tycker det krävs riktigt många streck. Nu har jag istället fegat och streckat mina två första rankade. 9 Enjoy's Pajazzo kommer hit med toppform och har fått ett i normala fall bra nionde spår men jag är lite osäker på hur bra rygg han får. Dessa två borde man komma långt på, annars måste man strecka alla!

Rank: 4-9

V86-7:

Riktigt bra lopp där vi får se 9 Randemar R.D igen, skulle han bara sköta sig så tror jag han vinner detta lopp. Tyvärr är det ingen häst man kan lita på och vågar därför inte att spika. 11 Marjons Ivory spikade jag näst senast på V86 och även på V75 senast. Tyvärr så blev det trångt och hon galopperade. Normala fall ska hon räcka långt här. 2 Edio kommer leda loppet länge och det är inte omöjligt att det blir runt om?

Rank: 9-2-11-7

V86-8:

Tveklöst omgångens mest svårlösta lopp, jag har svårt att särskilja hästarna och antingen spikar man en häst eller så tar man alla. Jag gör det sistnämnde och streckar alla. Första rank är däremot 7 Load Relief som är en klassig häst som kommer fälla många här felfri!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Nå besøker vi vårt vakre naboland igjen...Norge og Klosterskogen i Skien! Jag kan inget annat än tycka lite extra mycket om omgångarna i Norge, kan ... Läs travtips

Hei og velkommen Gårddagens V75 vill jag helst glömma, ruggigt fel på det tyvärr, men mitt system Fräckisen kunde fått ett bättre öde, då den ... Läs travtips

Kallblod och guldlopp är det som ska avgöras. Jag kör idag en rak dubbel och litar på två hästar, en från spets och en som väntar tills de andra kört ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips