V86 Åby/Solvalla » 17 apr. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Åby/Solvalla

Då var det dags för favoritspelet V86 igen.

Veckans omgång känns ganska spännande och jag har ett riktigt potent

Andel köper du som vanligt genom att klicka här!

Omgångens bästa spik:

Avd 7: 4 ZEPHYR KRONOS

I ett svårlöst lopp med många hästar som inte startat i Sverige så gör jag det lätt för mig att spika hästen med bäst stam och kapacitet. Jag har kollat loppen Zephyr gjort borta i USA och utan galopper så hade han förmodligen tillhört en helt annan klass här. Denna fyraåring är grymt fint stammad och förra året tillhörde han den absoluta toppen borta i staterna. Jag chansar att han går iväg felfritt och borde då vinna enkelt!

Omgångens kompletterande spik:

Avd 2: 2 THELMA DE GLATIGNE

Thelma har jag jagat ett tag och hon står verkligen på tur för en seger. Detta sjuåriga sto har avslutat riktigt bra i de sista starterna. Nu är det bra spår och jag tror hon leder runt om. 

Spelvärda skrällar:

Avd 7: 5 PANE VINO 

Jag förstår ingenting när jag ser procenten på denna högkapabla valack. Nu är hästen i träning hos Marcus Lindgren efter att ha varit hos Walmann och Lugauer. Fem procent är alldeles för lite och har duktige Lindgren bara fått ordning på Pane Vino så kan han bli en överraskning för många.

Avd 4: JAQUES NOIR

Är en häst mina ögon alltid landar på. Han är riktigt läcker men blandar och ger. Han har hunnit med tre starter i år och formen är på gång. Trots läget så är han värd ett streck på varje seriös kupong.

Att tänka på:

  • Il Boscaiolo i avdelning sju är en läcker valack som jag tror kommer till höra en av de bättre fyraåringarna i landet när man summerar året. Hans resultatrad speglar verkligen inte kapaciteten på denna "blå-blodiga" Lavec Kronos-son.
  • När det är trav på Åby så finns det två extra innerspår att använda på upploppet. Det gör att fler hästar får chansen att segerstrida på upploppet.
  • Whipped Eggs har jag i stort sett skrivit om vartenda gång den startat. Jag gillar hästen som tyvärr inte riktigt levererat vad jag och många andra trott. Förhoppningsvis kommer han snart igång och får visa sitt kunnande!

En andel kostar 100kr och den köper du genom att klicka på texten här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.