V86 20 Juni, Jägersro » 20 juni | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 20 Juni, Jägersro

Då var det dags för V86 igen! 

Då ingen hade full pott förra veckan på Vaggeryd så har vi nu en härlig jackpott att sätta tänderna i. Denna veckan är riktigt rolig då det är Fotbolls-VM,V86 och sen är det V75 från min hemmabana Kalmar. Jag kommer vara på plats och försöka bena ut omgången därifrån!

Till V86 har jag ett system och där kostar en andel 100 kr, KÖP HÄR!

V86-1:

Som jag ser denna omgång så är det bara 7 avdelningar att "bena ut" då 5 Zidane Grif går ut i den första och Zidane imponerade stort under elitloppshelgen och detta motstånd ska Zidane bara slå och jag tror ärligt talat att han skulle klara av en mindre startgalopp och ändå vinna. Det är bara spika och inte krångla till det för sig!

Rank: 5

V86-2:

Om första avdelningen var lätt så är den andra desto svårare, 9 Beyblade blir min förstahäst och en tänkbar spik på ett mindre system, Beyblade tillhörde danska kulltoppen förra året och senast vann han på ett mycket imponerande sätt och såg till synes helt okörd ut i mål. Utgångsläget kanske inte är det bästa men denna häst har en bra speed så jag tror han kan fälla många här. 2 Run Ceasar Run är startsnabb och vi alla vet ju vad ledningen är värd på Jägersro. 7 Uptothe Chapel har skrällt förr och trots att formen är ett frågetecken så vill jag höja ett varningens finger! 5 Una Blessed är ett läcker sto som är startsnabb och jag räknar med att Wilhelm Paal laddar ordentligt från start. Totalt streckar jag 9 hästar och hoppas på en ursinnig inledning så vi får en skräll!

Rank: 9-2-5-7-3-11-6-4-8

V86-3:

Ett treåringslopp där ingen häst har tjänat över 50 000 gör det givetvis svårt att analysera och jag vet att många spelare kommer strecka alla hästar här. Jag tror mig dock ha hittat omgångens näst bästa spik här i form av Uhrbergs fina 1 Global Valuation. När jag började plugga i lördags så var han inte streckad särskilt mycket men nu är han uppe på 30%. Global Valuation tror jag  tar ledningen och därifrån blir han svår för övriga att slå. I den senaste starten avslutade han mycket fint och jag räknar med att formen är bättre nu och väljer därmed att spika! Spikar man inte så rekommenderar jag helgardering!

Rank: 1 Reserv: 4-11

V86-4:

I en jackpottomgång som denna så känner jag att jag måste chansa lite och väljer därmed att spika 5 Croquet Rose. Croquet Rose är startsnabb men kommer nog inte till ledningen då 2 New Star Power är som en raket bakom bilen. Men trots det så tror jag Croquet kan få en fin resa och jag skulle inte bli förvånad om hon kan speeda ner alla. Skulle New Star Power göra bort sig så är jag helt säker på att Croquet vinner från ledningen. Men nu chansar jag lite och håller tummarna på att Croquet Rose får loppet.

Rank: 5 Reserv: 2-6

V86-5:

Med tre spikar får jag råd att gardera i några lopp och likt den andra avdelningen så är femte ganska svårlöst och kräver några streck. 6 Havefunwithme är ett fint sto som mött bättre hästar än det här och har en hårdhet som dom andra saknar. 2 Queen Of Sand tror jag kommer bli riktigt bra och detta fyraåriga sto blir bara bättre och bättre och med Maharajah som pappa så måste jag strecka henne. 14 Anne Royal ryktas det om att hon ska gå i en jänkarvagn för första gången och det är intressant, detta sto är ingen bluff och 4% är i underkant! 15 Lucky Babe tror jag kan vara loppets bästa häst i grunden men läget är inte det bästa men jag skulle inte bli förvånad om Peter Untersteiner gasar tidigt för att vara med i matchen direkt!

Rank: 6-2-10-15-14-4-5-7

V86-6:

Ett riktigt bra fyraåringslopp där vi får se snygge 11 Spartak Face igen. Jag såg Spartak live senast från Kalmar och det var längesedan jag fick den där WOW känslan över en häst. Tyvärr så hoppade han i ledningen och Lugauer skyller på Kalmars kurvor. För mig låter det helt obegripligt och jag har aldrig hört någon klaga över det innan så jag säger SYN! 1 Silent Hill är en klassig typ som har en stamtavla som borde innebära mer än 81 000 på kontot och hittar bara Peter ut så kan det vara ett roligt streck. 5 El Gaitero Sisu är riktigt startsnabb och det är inte omöjligt att han kan leda detta lopp länge. En annan klassig häst är 10 Martin De Bos som var riktigt läcker på Kalmar senast och med lopp i kroppen så tror jag vi kan få se en riktigt vass prestation. En storskräll i loppet är 9 Pinewood Man som vann senast i ett billigt gäng men som absolut kan skrälla här till 1%.

Rank: 11-1-10-5-4-9

V86-7:

Midsommarstayern där vi f år se 3 Aston D.K som favorit. Aston är obesegrad från ledningen hos Heiskanen och dit kommer han med största sannolikhet att komma och då tror jag tilläggshästarna kan få problem att hinna fram. 15 Rushmore Face är en härlig häst som jag är förtjust i och trots sina dubbla tillägg vill jag strecka honom. 14 Cashback Pellini tyckte jag inte alls såg bra ut i Kalmar och väljer därmed att ranka ner honom.

Rank: 3-15-6-14

V86-8:

I den avslutande avdelningen får vi omgångens näst största favorit i form av världsrekordinnehavaren 7 Handsome Brad. "Brad" var oerhört bra senast i ett mardrömslopp och här skickar nog Jepson iväg Brad mot ledningen och jag tror han kommer få överta. Jag vill ändå gardera då det tunga loppet sist kan sätta sig både i kropp och knopp. 5 Sobel Conway är en bättre häst än vad raden antyder och är riktigt spelvärd här. 2 Mr Lindy är en fin häst som vann enkelt senast och tar ledningen initialt här och jag tror Veijo kommer släppa när favoriten kommer och ställer frågan. 3 Pajas Face har jag jagat en tid nu och jag har inte gett upp då jag vet att hästen kommer få visa sin kapacitet förr eller senare!

Rank: 7-5-2-3-4

Systemet är på 8640 rader och en andel kostar som vanligt 100kr och den köper du HÄR!


Glöm heller inte bort att köpa en andel redan nu till V75 på Söndag då det är hemmabana!


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Solvalla gör ett av sina sista tisdagskvällar med V64. Stall Jörgen Westholm besöker banan med flera att se upp med.V64-1Klart minst rutinerade ... Läs travtips

Dags för V86 Express och denna gång ska vi besöka Jägersro och Solvalla för som vanligt en spännande omgång.Vilken lördag det hade kunnat bli, men vi ... Läs travtips

Från Sundsvallsbanan Bergsåker hämtar vi lördagens V75. Banans tidigare storstjärna Robert Bergh är på plats med flera segerbud.Våra V75-andelar ... Läs travtips