V86 16 Januari Bergsåker/Solvalla » 16 jan. | Tobias Nilsson -…

V86 16 Januari Bergsåker/Solvalla

V86 express mellan huvudstadsbanan och Bergsåker uppe i norr. En omgång som är rätt svårlöst och jag kommer som vanligt att ha 3 spikar i omgången.

V86-1:


Jag var inne på att gardera 5 Zorro Swing då jag hade fått en bra känsla på 7 Mountain Clever. Nu är den sistnämnde struken och då tycker jag det är spel mot ett mål för Zorro Swing som varit kanonbra på slutet. Jag spikar!

Efter strykningen har systemet gjorts om och syns i sin helhet på ATG Tillsammans! Rankingen är densamma däremot!

Rank: 5 Reserv: 6-10

V86-2:

Jag har vridit,vänt,krånglat,analyserat och försökt hitta alla möjliga scenarion som ska göra att storfavoriten 6 Global Undecided ska förlora. Tyvärr hamnar jag bara på ett scenario och det är en galopp. Jag väljer därmed att vara tråkig och spika omgångens största favorit. Det man ska veta är att på V86 kan någon/några stora favoriter vinna och det kan ändå bli riktigt hög utdelning.

Rank: 6 Reserv: 11-1

V86-3:

Kallblodslopp är trevliga att titta på, men jag som kan sitta och drägla över hästars stamtavlor får inte riktigt samma kick när det är "kallisar". Även om jag blivit betydligt bättre på dom sista åren så har jag fortsatt svårt att analysera loppen. 2 Guli Tor är favorit och är väl den som har högst segerchans, men då jag hittat 3 andra spikar så vill jag  gardera. 6 Brenne Brakar är en häst som är härdad mot tuffa hästar och borde kunna segerstrida. 10 K.A Priol har fartresurser som borde innebära att han är med på målfotot.

Rank: 2-6-10

V86-4:

I fjärde tycker jag man nog ska ta sig en funderare, lärling och ungdomslopp med flera kuskar som är väldigt orutinerade. Antingen spikar man någon man tror på och håller tummarna eller så gör man som jag och helgarderar. Den jag rankar etta är 9 Grand Illusion som jag tror är hästen med mest fart. 10 Uret blir favorit men jag har inte riktigt fått rätt feeling för den hästen här. En häst jag alltid varnar för är 6 Very Many Legs som har väldigt hög kapacitet och är bättre än vad  raden visar, det kanske är dags nu?

Rank: 9-10-12-6-7-11-3-2-1-4-5

V86-5:

Ett ganska bra lopp från Bergsåker där 5 M.C.C Orlando blir favorit och det är rätt favorit, Orlando har varit ute på V75 och gjort det bra. 3 Upbeat Music låter man uppåt från stallet och kan leda detta lopp länge. Skulle 2 Ready Lane bara sköta sig så har hästen alldeles för hög kapacitet för klassen och oehört spelvärd här till dryga 5%. 11 Dardanos och 12 Our Soleado har dragit nitlotten i spårlottningen och jag tycker nog dom är lite överspelade.

Rank: 5-3-2-8-11-12

V86-6:

Det är inte så ofta vi har lopp över 1640 meter med voltstart, men här har vi ett och det tycker jag är lite kul! Favorit blir 2 Cyborg men jag tycker procenten är i överkant och vill gardera detta öppna lopp. 6 Emotion Man ser ut som en riktigt bra häst och jag tror denna Broadway Hall valack kommer tjäna en hel del pengar under 2019. 9 Au Gratin har en riktigt bra spurt som duger bra här. Jag rekommenderar att strecka på.

Rank: 2-6-9-1-3-5-8-9-11

V86-7:

7 Survival Kit har blivit storfavorit och han ska väl vara favorit i loppet, men då spår 7 och distansen tror jag är ett minus gör att jag vill gardera. Jag rankar istället den troliga ledaren etta och det är 4 Tayson Bi som är startsnabb och trivs i ledningen. 5 Duke Of Mearas är en vinterhäst och det låter uppåt från stall Båth. 11 Mrs Lindy har fått ett tråkigt läge och får hoppas på lite överpace för då bjuds hon absolut in.

Rank: 4-7-5-3-11

V86-8:

Här kommer min spik som kommer få utdelningen att rusa! När finnarna kommer över till Sverige så är dom alltid förbättrade och tiderna hästarna gjort i Finland är inget man kan gå på. Jag kommer spika 9 Lovely Secret som jag kollat på loppen hon gjort i Finland och jag är ganska övertygad om att hon är totalt överlägsen här. Det är bara spika och 8% är EXTREMT spelvärt! Nu tror jag dock att hon kommer skrikas ut lite överallt under onsdagen så hon kommer väl landa på runt 15%. Men allt under 35% är riktigt spelvärt!

Rank: 9 Reserv: 3-1

Systemet är på 8910 rader och en andel kostar som vanligt 100kr.


Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket fin klass från Bergsåker denna torsdag kväll. Tidigare hemmatränaren hoppas jag visar musklerna direkt i V64-1!Muscle Hustle ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips