V75 Solvalla 7 april. JACKPOTT

Då var det dags för en V75 analys igen. Det är dags för finaler och då givetvis är det då på Solvalla, eftersom förra veckans megajackpot blev som väntat en favoritparad har vi återigen en jackpott att sätta tänderna i. Omgången ser faktiskt rätt spelvänlig ut och jag spikar emot en av omgångens största favoriter!

Jag har nu mera tre system ett "vanligt" för 100kr andelen och sen har jag två specialsystem där jag har alla i de två inledande loppen och det andra systemet har alla hästar i de två avslutande loppen. Andelar köper du som vanligt HÄR!

V75-1:

Jag kommer koppla grepp om omgången direkt genom att spika 1 Indoor Voices. Jag hade stora segerförhoppningar när jag såg anmälningarna och att Örjan skulle köra. Nu har ju Örjan som bekant problem med sin rygg och har blivit tvungen att lämna återbud vilket gör att nu Kenneth Haugstad hoppar upp. Detta är ett litet kuskminus då Örjan är ruskigt duktig på att hålla upp innerspåret. Lyckas Kenneth bara hålla innerspåret och komma till ledningen så kan jag inte se hur Indoor ska förlora. Indoor har varit ute mot betydligt bättre motstånd och gjort det bra. SPIK!

Rank: 1 Reserv: 2-4

V75-2:

Andra avdelningen är ett riktigt högklassigt lopp med många kommande kanoner. Här tycker jag spelarkollektivet är helt offside när det gäller att välja favorit. Favorit blir 3 Keycard som förvisso gjorde ett ruggigt fint lopp senast och ska absolut ses med chans, men jag väljer trots det att ranka Keycard tvåa. Etta på min ranking blir istället 10 Dealwithakiss som varit äckligt bra när hon fungerat, slipper hon bara galopp eller strul på vägen så tror jag hon speedar ner allt här och just nu är hon bara spelad till 4% OMGÅNGENS FYND! Bakom dessa två vill jag ha med några stycken och 8 Millie Millionaire var riktigt bra förra helgen och vann på ett imponerande sätt. 6 Anne Royal kan vara den troliga ledaren och sen återstår det att se om man väljer att köra där eller inte. Jag plockar med totalt nio hästar!

Rank: 10-3-1-13-6-8-7-2-11

V75-3:

Äntligen en gulddivision som är värd sitt namn. Vi får en härlig och spännande fight mellan de två Nurmostränade 1 Zenit Brick och 2 Sir Ratzeputz. Bägge dessa två bedömer jag ha lika stor segerchans och jag tror att Erik med Ratzeputz kommer sitta tidigt i ledningen och bestämma detta lopp. Bakom dessa två ligger formtoppade 4 Queer Fish och lurar. Den sista jag vill ha med är ett riktigt miljondrag nämligen 6 Rocky Winner som jag tror kan överraska om det blir lite överpace.

Rank: 2-1-4-6

V75-4

Omgångens bästa lopp får vi i avdelning fyra, där 4 Sir Q.C blir favorit och det är med all rätt då han varit äckligt bra under vintern och senast vann han på ett imponerande vis. Jag kommer trots det gardera honom då det finns två andra hästar som också varit riktigt bra nämligen 6 Titan Brodde som faktiskt skulle kunna blåsa till spets och därifrån bestämma loppet. Den tredje hästen jag vill ha med är fine Muscle Hill hingsten 10 Farouk B.R. Dessa tre hästarna höjer sig betydligt över resterande i loppet och det känns som "hängsle och livrem" om man streckar dessa tre.

Rank: 4-6-10

V75-5:

Då var det dags för min andra spik och denna hästen har imponerat extremt mycket på mig och nej det är inte 1 Generaal Bianco utan 12 Globalsatisfaction. Jag inser såklart att favoriten Generaal Bianco är en riktig speedkula men från spår 1 så har Peter annonserat att han kommer ladda allt som det går för att komma till ledningen. Jag tror att Generaalen kommer slösa sin speed i starten och då kommer Globalsatisfaction att vinna detta. Globalsatisfaction är enligt mig en bättre häst än Generaal Bianco och kommer förmodligen tjäna stora pengar i år.  Hade Globalsatisfaction startat i omgångens gulddivision hade jag nog spikat honom även där! Så imponerad är jag av hästen som senast vann på ett oerhört imponerande vis från dödens och enligt Ulf Ohlsson hade han ett ton kvar i linorna. Jag räknar med att Globalsatisfaction bara krossar allt motstånd här! OMGÅNGENS BÄSTA SPIK!

Rank: 12 Reserv: 1-4

V75-6:

Sjätte avdelningen är en rätt öppen historia och jag tycker det krävs några streck, första rank och tänkbar chansspik blir 3 Floris Baldwin som senast på Momarken vann på ett mycket imponerande vis. 7 Who's Who vann också på ett imponerande vis senast och ska ses med chans här. 9 Lightningsky var ruggigt fin sist och vann på en låg 12 tid och ska absolut räknas här. 1 Arsenal har börjat fungera och har därmed börjat visa sin kapacitet men från sitt innerspår väljer jag att ranka ner honom då det luktar tredje invändigt. 2 Djorkaeff Sisu fick äntligen vinna senast och jag varnade även då för honom här i min analys. Trots att det är tufft motstånd denna gången så tycker jag inte han ska nonchaleras! Jag streckar totalt 7 hästar och hoppas att det skräller.

Rank: 3-7-9-2-5-1-12

V75-7:

Många kommer gå kort i sista avdelningen men jag hoppas istället att det skräller lite. Det kan däremot vara så enkelt att 10 Pastore Bob bara vinner detta, ingen vet egentligen hur bra Pastore Bob är och han kanske får visa det här. 11 Olle Rols är en annan snackhäst under vintern och ska absolut vara med på kupongen då han kan få gå i rygg på Pastore Bob. 1 Erik Sting andas det optimism om och jag tror han kommer ta ledningen och väl därifrån är han hästen att slå. En häst som jag snart tjatat sönder är 7 Oceanic Clearence och snart måste jag få betalt för min jakt förhoppningsvis redan nu då han är spelad till ynkliga 0%! 4 Rushmore Face har blivit en helt annan häst sen han blev valack och får inte glömmas bort!

Rank: 10-11-4-1-7-6

Systemet är på 4536 rader och en andel kostar 100kr den köper du såklart HÄR!

Jag vill även passa på att påminna om det är någon som sitter och funderar över att vara med på våran fina andels häst Staro Nashville så är det nu under 10 andelar kvar så det gäller att vara snabb nu om man vill ha en andel! Mer info finns HÄR!Dela inlägg:

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V75 från nationalbanan Solvalla nästkommande lördag. Omgången håller fin klass - åter är Erik den som fastnar på näthinnan.V75-15 Vikens Preacher ... Läs travtips