V75 Skellefteå 6 Oktober » 5 okt. | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V75 Skellefteå 6 Oktober

I onsdags var jag ruggigt nära lite större pengar, hade Mamba hållt undan för Eldorado Mearas så hade åttan suttit och förmodligen runt en miljon på full pott så formen känns som den är antågande igen! 

Helgens V75 går från Skellefteå som är en bana som har ett smalt och dåligt open stretch spår som jag inte alls tar någon hänsyn till. Trots att det bara är 6 lopp att analysera så kan det bli bra betalt för sjuorna.

V75-1: 

Är ett spännande lopp där allt handlar om vad för humör 5 Very Kronos vaknat på. Går Very Kronos felfritt så tror jag det är en toppchans här och egentligen en bra spik. Nu är det dock lång resa igen och han har aldrig fungerat när det varit längre resor. Jag tror att man kommer riktigt långt på 3 hästar. 1 Linus Boy står verkligen på tur för en V75 seger igen och kan få ett bra lopp här. 3 Cab Hornline är den som sitter i spets men jag tycker Lennartsson låter lite velande kring formen.

Rank: 5-3-1

V75-2:

Jag var väldigt länge inne på att spika 4 Corroded och det är för att jag har senaste loppet på näthinnan och blir det inte allt för tufft så ska det vara en toppchans. 2 Antonio America är startsnabb och ska nog köras i ledningen. En häst som många spelare glömt bort är 5 Camilio som är startsnabb och kommer hit med form och självförtroende! 10 Global Undecided är nog bästa hästen i loppet men har fått ett tråkigt utgångsläge. 11 Cemonroc De Coeur är en väldigt fransk häst som är svår att inte tycka om. Nu ska man dra alla växlar med barfota runt om och jänkarvagn vilket gör honom väldigt intressant till 3%.

Rank: 4-10-11-2-5-9

V75-3:

Omgångens "Järvsöfaks" får vi här i 6 Lome Brage. Jag har EXTREMT svårt att se hur Lome Brage ska förlora det här. Hästen är kanske världens startsnabbaste kallblod och kommer sitta i ledningen och få bestämma loppet. Det är en längre galopp eller sjukdom som ska hindra Lome Brage från en seger. Dom som tänkt gardera så MÅSTE man ta alla här då det är en megafavorit.

Rank: 6 Reserv: 11-3

V75-4:

Kanske omgångens roligaste lopp är ett stolopp över 3 volter och 15 hästar. Jag har analyserat detta lopp flera gånger och i början hade jag väldigt många hästar, men desto mer jag analyserat så tror jag det står mellan de bägge Timo Nurmos-tränade. 9 Roheryn är i fantastisk form och jag tror faktiskt att Ulf Ohlsson kan sitta i ledningen ganska tidigt trots tillägget. 8 Ile Saint Louis är jag förtjust i och jag tror att det står mellan dessa två och jag skulle bli förvånad om det skulle gå utanför dessa. På det mindre systemet spikas Roheryn.

Rank: 9-8

V75-5:

Efter ha gått lite kortare i 4 avdelningar har jag nu råd med 6 hästar i de tre avslutande loppen. I sjätte tror jag 4 Major Vici kan vara en bra spik för den som vågar då det är kuskförstärkt ordentligt med Ulf Ohlsson upp och jag tror att Major Vici leder detta lopp riktigt länge. 2 New Joker är en annan tuffing som är främsta motståndaren till Major Vici. Dessa två kan strida och då bjuder man in några fler. 8 Prinsen One är en kämpe som inte alls ska nonchaleras. 5 Uncertain When är märkligt bortglömd här då hästen har form och tål de flesta upplägg. 

Rank: 4-2-8-5-6-9

V75-6:

Stig Lindmarks Styrkeprov är ett roligt lopp där det är jämnt spelat mellan några hästar. Jag rankar 6 Sir Henry P.Hill etta då jag tror han kan komma tidigt till ledningen och får nya stjärnskottet Rikard N Skoglund styra för mycket därifrån så är det en bra chans. 9 Mr Golden Quick har varit kanonfin en längre tid nu och får inte nonchaleras. Jag har en häst som jag ALLTID streckar i stort sett oavsett motstånd och det är 13 Hagentoy som jag hoppas får visa sin rätta kapacitet här! 14 On Track Piraten har jag väl ratat hela sommaren då det är en häst för långsamma banor eller vinterbanor, det kan vara så att det fortfarande är för "bra" banor för att Piraten ska hänga med. 15 Digital Ink har fantastisk statistik över lång distans men jag tror inte att formen och viljan finns där längre.

Rank: 6-9-12-13-14-15

V75-7:

Jag säger bara TACK till alla spelare som gjort 3 Doctor Doxey Zenz till så stor favorit som han är. Jag har som regel att aldrig spika en häst som vilat länge. Nu var det styvt 2 månader sedan Doctor Doxey Zenz startade och förvisso vann han och har 5 raka segrar varav 3 är på V75. Man laddar hästen mot en vinter i Frankrike så jag tror inte detta är det viktigaste loppet för hästen. Nej SCHAS på den favoriten. 4 Celebrity Lane tror jag kommer till ledningen och då kommer han köras där och det kan vara så enkelt att han bara vinner då. 2 Heading Reference var fantastiskt bra senast på V75 när han vann från ledningen med gott om krafter kvar och blir märkligt bortglömd här. 9 Milliondollarrhyme är jag förtjust i och hästen har en guldkantad stamtavla och han börjar visa sken av den. 10 Ricocone är en finsk gäst som verkar ha bra fart i sig och man ska veta det att när finnarna åker över till Sverige så är det oftast påställt!

Rank: 4-2-3-9-1-10

Stora systemet är på 7776 rader och en andel kostar 175kr. Det mindre systemet spikar Roheryn och resten är samma som det större och den andelen kostar 100kr. 

KLICKA HÄR FÖR KÖPA ANDEL!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V86 på huvudstadsbanan Solvalla, med ett par favoriter i fara?!?!? Solvalla från start till mål med veckans V86a! Proppen höll för trycket och satte ... Läs travtips

V86 1 9 Mellby Free vann årsdebuten på ett mycket övertygande sätt då hon vann Stoeliten under Elitloppshelgen, en stjärna i Björn Goops stall och ... Läs travtips

V86 och jackpott, kan det bli mycket bättre? Ja, såklart det kan. Vi ska ju sätta åttan tillsammans! Härliga tävlingar att vänta och formen är ... Läs travtips

Som traditionen gör sig gällande är det från Kalmar vi åter får uppleva Midsommarhelgens V75-omgång.Omgången innehåller några profiler som blir ... Läs travtips